Galaxy Tab S7+ (2020, LTE)

Galaxy Tab S7+ (2020, LTE)

SM-T976BDBAEUF

Izaberi boju

Boja :

Izaberi tip mreže

 • Tako tečno da moraš da se uveriš svojim očima
  Ekran od 120 Hz
 • Najbrži procesor do sada u Galaxy porodici
  Procesor
 • Pametna baterija za ceo dan
  Baterija
 • Najbolji potez S Pen olovkom
  Napredna S Pen olovka

Najnapredniji Galaxy tablet menja način na koji radiš i zabavljaš se

Upoznaj Galaxy Tab S7 i S7+. Radi i zabavljaj se na ultraglatkom ekranu od 120 Hz koji pokreće skup najmoćnijih čipova. Tastatura ti pruža mogućnost da radiš kao na pravom PC računaru, a S Pen olovka brzog odziva je uvek tu, nadohvat ruke. Zadivljujuće iskustvo tableta menja način na koji radiš i zabavljaš se

STOPA OSVEŽAVANJA OD 120 Hz

Tako tečno da moraš da se uveriš svojim očima

Pri stopi osvežavanja ekrana od 120 Hz, ekran gotovo trenutno reaguje na ono što se prikazuje. Dok gledaš ili skroluješ, ovaj ekran vrši inteligentno podešavanje datog sadržaja, štedeći bateriju pritom.

Upoređivanje uporedo dva ekrana koji se kreću kroz a veb stranica, levi ekran na 60Hz i desni na 120Hz, sa 120Hz ekran prikazuje glatko pomicanje i manje zaostajanja

60Hz

120Hz

16:10 ODNOS PRIKAZIVANJA

Nema više crnih šipki. Pogled širok i velik.

Uživajte u pogledu bioskopskog kvaliteta koji ispunjava ekran.
Ekspanzivni ekran na Galaki Tab S7 i S7 + ima širok aspekt odnos koji eliminiše crne trake. Uživajte u filmovima uz uživanje Omjer 16:10 pruža manje vizuelnih prekida od većine tableta sa Ekran omjera 4: 3.

comparing the display size of 16:10 Tab S7 / S7+ with 4:3 the other tablet. The image of a ship on the sea is on the screen.

* Slika je simulirana u ilustrativne svrhe. Pretpostavlja puštanje sadržaja sa širokim ekranom (odnos 16:10).

GAME PASS

Više od 100 Xbox igara bez preuzimanja

Pristupi Xbox igrama i igraj čim to poželiš Pronađi svoje omiljene igre kao što su Minecraft Dungeons, Gears 5, Sea of Thieves, Halo i još mnogo njih sa clouda. 100+ Xbox igara na toliko mnogo novih mesta.

Igra Gears 5 okružena ostalim omotima Xbox igara. Džojstik je ispred, a Xbox Game Pass logo ispod
Xbox Game Pass logo

*Xbox Game Pass Ultimate će biti dostupan od 15. septembra 2020. godine.

*Za igranje nekih Xbox Game Pass Ultimate igara, uključujući i Master Chief Collection, može biti neophodan džojstik. Džojstik se prodaje odvojeno.

***Raspoloživo za određena tržišta. Raspoloživost i detalje potraži kod svog pružaoca usluge.

****Brzina strimovanja sadržaja može se razlikovati u zavisnosti od kvaliteta usluga provajdera, veze sa serverom i drugih faktora.

*****Neophodno je imati članstvo u Xbox Game Passu.

PAMETNA BATERIJA

Inteligentna baterija sa energijom koja traje

Snaga koja ti omogućava da uradiš više, a brže. Osim što ima dug vek trajanja, najveća baterija na jednom Galaxy tabletu napravljena je tako da može da te prati tokom celog dana. Čak i nakon toga, ne moraš da se isključiš. Dopuni je preko superbrzog punjača od 45 W i nastavi dalje. 5,6

10,090mah
Galaxy Tab S7+ Do 14 sati video-reprodukcije
Galaxy Tab S7 Do 15 sati video-reprodukcije
Superbrzo punjenje od 45W6
Work

Upoznaj najmoćniju

olovku na svetu

SKRIVENE MOĆI S PEN OLOVKE

Najbolji potez S Pen olovkom

Napravljena tako da bude stabilna i udobna za držanje, S Pen olovka ima ultranisku stopu kašnjenja, što znači da je lag između onoga što misliš i radiš minimalan. Upravo na to se misli kada se kaže da je njen najbolji potez u stvari njena brzina odziva, zahvaljujući kojoj imaš utisak da pišeš pravom olovkom. A kada završiš, samo je prisloni uz magnet sa zadnje strane svog tableta.

Ultraniska stopa kašnjenja
Magnetni držač
Funkcija Air actions – brzo dejstvo8

The line becomes an illustration of a girl skateboarding,
                                  showing how you can use S Pen just like a real pen

INBOX S PEN

Olovka je obuhvaćena.
Gde ti je olovka?

Zašto potrošiti više? S Pen olovka je spakovana zajedno sa tvojim novim tabletom. Svaki Galaxy Tab S7 i S7+ u svojoj kutiji krije i ovu višenamensku alatku. Tako od prvog dana možeš praviti beleške, crtati svoja remek-dela i izdavati komande zahvaljujući funkciji Air Actions.

The Galaxy Tab S7+ and S pen are included in the box. In another box, the included tablet and the pen placed outside.

CLIP STUDIO PAINT

Probudi kreativnost u sebi uz program Clip Studio Paint

S Pen olovka zajedno sa Clip Studio Paint programom učiniće da sve tvoje vizije postanu stvarnost. Pravi ilustracije i stripove uz podršku uređivača sličica, olovke sa mastilom i još puno alatki. Prva Android verzija ove aplikacije je već instalirana na Galaxy Tab S7 i S7+ i tvoja je tokom narednih 6 meseci potpuno besplatno. Vreme je za kreativno stvaralaštvo na akademskom nivou.

* Unapred učitane aplikacije dostupne su samo na određenim tržištima. Clip Studio Paint se može preuzeti iz Galaxy prodavnice.
** Jezici koji su podržani u podešavanjima programa su: engleski, francuski, nemački, japanski, korejski, španski i tradicionalni kineski. Unos teksta na arapskom, hebrejskom i urdu jeziku još uvek nije moguć.

Na ekranu tableta je ilustracija devojčice napravljena u Clip Studio Paint aplikaciji. S Pen je pored, sa Clip Studio Paint logom ispod
Clip Studio Paint logo
Baš prva Android verzija
Clip Studio Paint Ex 6 meseci besplatno

* Unapred učitane aplikacije dostupne su samo na određenim tržištima. Clip Studio Paint se može preuzeti iz Galaxy prodavnice.

** Jezici koji su podržani u podešavanjima programa su: engleski, francuski, nemački, japanski, korejski, španski i tradicionalni kineski. Unos teksta na arapskom, hebrejskom i urdu jeziku još uvek nije moguć.

SAMSUNG NOTES

Piši po PDF fajlu

Sada možeš uvoziti PDF fajlove i svoje beleške, potpisivati dokumenta i stavljati komentare direktno na PDF fajlu.

Prednja strana Galaxy Tab S7+ sa Samsung Notes na ekranu. Ikonice aplikacija Microsoft PowerPoint i Microsoft Word su ispod

SAMSUNG NOTES

Prebaci u Office aplikacije

Samsung Notes možeš deliti u više različitih formata. Sem toga, možeš ih izvoziti u Microsoft Word ili u PowerPoint kako bi ih podelio sa nekim.

 • PowerPoint

 • Word

Samsung Notes je prikazan na laptopu, Galaxy Tab S7+ i pametnom telefonu. Četiri ikonice ispod pokazuje podržane funkcije

SAMSUNG NOTES

Samsung

Notes
Sync9

Ostani na istoj stranici iako menjaš uređaj, dokle god imaš prijavu preko istog Samsung naloga na tabletu, telefonu ili laptopu.

SAMSUNG NOTES


 • Sinhronizacija teksta i snimljenog glasa

 • Lako upravljanje stranicama i kreiranje fascikli

 • Pretvaranje rukopisa u tekst

 • Dark Mode podrška
Samsung Notes
Galaxy Tab S7+ seen from the front with Samsung Notes GUI onscreen. Samsung Notes auto syncs to your laptop so you can continue working on another device. Samsung Notes auto syncs to your smartphone so you can work on the go

 • Sinhronizacija teksta i snimljenog glasa

 • Lako upravljanje stranicama i kreiranje fascikli

 • Pretvaranje rukopisa u tekst

 • Dark Mode podrška
Samsung Notes

Nastavite sa aplikacijama na drugim uređajima

Udružite tablet na telefonu

Lako rade na svim uređajima. Možete da kopirate tekst ili sliku sa telefona i nalepite ih na tablet i obrnuto. Ili napišite belešku sebi u Samsung Note ili pregledajte na Samsung Internetu sa tableta i otvorite te aplikacije na telefonu da biste nastavili tamo gde ste stali.

Copy the contents to the plant site on the phone and paste them into samsung note on Galaxy Tab S7+

* Sve funkcije podržane su iz korisničkog interfejsa 3.1. Dostupnost jednog korisničkog interfejsa 3.1 može se razlikovati u zavisnosti od uređaja, zemlje, regiona i operatera.
* Oba uređaja moraju imati jedan korisnički interfejs 3.1, imati uključen Bluetooth, biti povezani na isti Samsung nalog i povezani na istu Vi-Fi mrežu.

Canva Pro

Stvaraj poput profesionalnog dizajnera

Započni svoju dizajnersku karijeru besplatno uz pomoć na hiljade dostupnih šablona ili napravi svoj sopstveni šablon koristeći sve mogućnosti intuitivnog uređivača. Dizajniraj ono što voliš, od reklamnog materijala do kreiranja objava na društvenim mrežama, uvek na istom mestu. Želiš li da podigneš svoj dizajn na sledeći nivo? Isprobaj Canva Pro i otključaj njegov bogat sadržaj i alatke koje će ti uštedeti vreme.

* Raspoloživost aplikacije može varirati u zavisnosti od države i regiona.

** Funkcija podržava 96 jezika.

*** Nakon isteka probnog perioda za Canva Pro biće naplaćeni dodatni troškovi.

Šabloni dizajna visokog kvaliteta iz Canva platforme protežu se duž pozadine kako bi se prikazao veliki izbor. Canva logo je ispod
 • Canva logo
 • Canva Besplatno
 • Canva Pro Besplatno 30 dana

* Raspoloživost aplikacije može varirati u zavisnosti od države i regiona.

** Funkcija podržava 96 jezika.

*** Nakon isteka probnog perioda za Canva Pro biće naplaćeni dodatni troškovi.

NOTESHELF

Tvoj tok misli pretočen u Noteshelf
A hand uses S Pen to easily note and mark up a document on
                                Galaxy Tab S7+ through the Noteshelf app

Mnogo je načina za beleženje koje ti se nude kroz Noteshelf aplikaciju. Bez obzira da li ti više odgovara pisanje S Pen olovkom ili kucanje, kroz Noteshelf je svako učenje ili stvaralaštvo jednako tečno. I bez članstva u Noteshelf Club Exclusiveu možeš imati pristup stotinama besplatnih korica beležnice ili šablonima lista papira.

 • Besplatno

* Raspoloživost aplikacije može varirati u zavisnosti od države i regiona.

** Funkcija podržava 8 jezika: engleski, nemački, italijanski, francuski, korejski, japanski, tradicionalni kineski i pojednostavljeni kineski.

BOOK COVER TASTATURA

Ležernost do 165°
Galaxy Tab S7+ posmatran sa strane i iskošen pod punim uglom od 165 stepeni koji olakšava njegovo korišćenje

I od 165° nazad. Tvoja sloboda koju ti nikad nijedan tablet nije pružio. Zglob futrole sa tastaturom omogućava slobodno zaustavljanje u položaju koji ti najviše odgovara za slanje imejlova, bavljenje blogom ili učenje, uostalom šta god ti padne na pamet.

*Book Cover futrole sa tastaturom za Galaxy Tab S7 i S7+ se prodaju odvojeno.

TASTATURA

Osećaj je kao na računaru

Sa Book Cover futrolom sa tastaturom sve aktivnosti su mnogo lakše. Uz veću dodirnu tablu i intuitivne funkcije tastera, ova tastatura ti pruža besprekorno iskustvo, koje je uz Dex potpuno nalik radu na PC računaru, još od prvog dodira tastera.

*Book Cover futrole sa tastaturom za Galaxy Tab S7 i S7+ se prodaju odvojeno.

**Funkcijski tasteri podržani su samo na Book Cover futroli sa tastaturom za Galaxy Tab S7+.

When the magnetic BookCover Keyboard is attached to
                                        Galaxy Tab S7+, you can simply press the DeX hotkey to
                                        complete your PC-like experience
Bežično deljenje tastature Povežite tastaturu Book Cover sa drugim uređajima, a zatim prebacite vezu između njih jednostavnom prečicom. Wireless Keyboard Sharing Connect the Book Cover Keyboard to your other devices, then switch the connection between them with a simple shortcut. There is an icon that Book Cover Keyboard switches from Galaxy Tab S7+ to other device by bluetooth
16 intuitivnih funkcijskih tastera U ravni sa Samsung Windows PC
Specifični Android tasteri
Samsung DeX taster
Funkcijski taster je istaknut na tastaturi BookCover da bi se prikazao njegov položaj
Veća dodirna podloga koja podržava pokrete sa više prstiju Sa većom dodirnom podlogom na Galaki Tab S7 / S7 +'s Book Cover Keiboard postoji više načina za upravljanje tabletom. Galaki Tab S7 podržava 43% veću dodirnu podlogu i Galaki Tab S7 + podržava 64% veću dodirnu tablu u odnosu na Galaki Tab S6.

* Poređenje sa Book Cover futrolom sa tastaturom Galaxy Tab S6

Dodirna tabla je istaknuta na tastaturi BookCover da bi se pokazala veća veličina

KAMERA

Veliki ekran zaslužuje

jednu ultraširoku kameru
 • 5MP / F2.2
  Ultraširoka kamera
 • 13MP / F2.0
  Snimanje video-zapisa
 • 4K / 30fps
  Video Recording

 • Pojedinačni
  snimak

 • Noćni režim

 • Noćni
  Hyperlapse

 • Naizmenično snimanje prednjom i zadnjom kamerom

 • Optimizator scene

 • AR Doodle
Close-up of Galaxy Tab S7+ in Mystic Black's rear view
                                shows the rear camera placement

DIZAJN

Neverovatno tanak i lak, a tako izdržljiv

Obavijen mistično crnom, mistično srebrnom ili tamno plavom bojom, ovaj dizajn dodatno je zaštićen postupkom anodizacije uz nanošenje dve boje pigmenta, koji mu daje robustan, ali i dalje elegantan izgled. Polikristalni dijamanti formiraju njegovu izuzetnu aluminijumsku teksturu sa završnim mikropeskarenim slojem mekim na dodir. 10 11

DIZAJN

Neverovatno tanak i lak, a tako izdržljiv

Obavijen mistično crnom, mistično srebrnom ili tamno plavom bojom, ovaj dizajn dodatno je zaštićen postupkom anodizacije uz nanošenje dve boje pigmenta, koji mu daje robustan, ali i dalje elegantan izgled. Polikristalni dijamanti formiraju njegovu izuzetnu aluminijumsku teksturu sa završnim mikropeskarenim slojem mekim na dodir. 10 11

Rear view of Galaxy Tab S7+ in Mystic Black
Rear view of Galaxy Tab S7+ in Mystic Silver
Rear view of Galaxy Tab S7+ in Mystic Bronze

5.7mm Debljina 11

575g Težina 11

Rear view of Galaxy Tab S7+ in Mystic Navy
 • RAM

  RAM memorija od 6 GB / 8 GB za bindžovanje i multitasking sa malim kašnjenjem.

 • Memorija od

  128/256/512GB.
  Memorija tableta nalik memoriji laptopa nudi ti dovoljno prostora za čuvanje svih tvojih fotografija i snimaka.

 • Eksterna memorija

  Ako ti je potrebno još više prostora, ovaj tablet je spreman da prihvati i mikro SD karticu kapaciteta do 1 TB.

 • Dnevni pregled

  Preko pametne kućne table možeš kontrolisati sve svoje povezane uređaje ili je koristiti kao planer ili podsetnik.

 • Pozivi i poruke sa drugih uređaja

  Način da kontrolišeš svoj pametan telefon i odgovoriš na poziv ili poruku direktno sa tableta.

 • Auto Hotspot

  Deljenje interneta jednim potezom koje tvoj tablet pretvara u Wi-Fi čvorište.

 • Quick Share

  Mogućnost simultanog deljenja datoteka sa uređajima u blizini.

 • Samo kucni dvaput

  Tvoj ekran će se probuditi čim ga dva puta dodirneš.

 • Drugi ekran

  Aktivirajte Drugi ekran na panelu Kuick da biste tablični računar koristili kao dodatni ekran za Vindovs računar.

DODATNA OPREMA

Neka tvoj tablet bude isključivo tvoj

*Dodatna oprema, osim S Pen olovke, prodaje se odvojeno. Raspoloživost modela i boja može varirati u zavisnosti od zemlje i operatera.

Flat lay of Galaxy Tab S7+ and its accessories. A Galaxy Tab S7+ attached to the BookCover Keyboard, a Galaxy Tab S7+ inside the BookCover, S Pen, game controller, and Galaxy Buds Pro

Uporedi uređaje

Galaxy Tab S7
Galaxy Tab S7+

Boje

Galaxy Tab S7
 • Mistično crna
 • Mistično srebrna
 • Mistično bronzana
 • Mistično mornarica
Galaxy Tab S7+
 • Mistično crna
 • Mistično srebrna
 • Mistično bronzana
 • Mistično mornarica

Veličina ekrana

Galaxy Tab S7 11.0"
Galaxy Tab S7+ 12.4"

Dimenzije

Galaxy Tab S7
 • 165.3 * 253.8 * 6.3mm
Galaxy Tab S7+
 • 185.0 * 285.0 * 5.7mm

Težina

Galaxy Tab S7
 • Wi-Fi 498g
 • LTE 500g
 • 5G 502g
Galaxy Tab S7+
 • 575g

Kapacitet baterije

Galaxy Tab S7 8,000mAh
Galaxy Tab S7+ 10,090mAh

RAM+ memorija

Galaxy Tab S7
 • 6GB+128GB
 • 8GB+256GB
 • 8GB+512GB
Galaxy Tab S7+
 • 6GB+128GB
 • 8GB+256GB
 • 8GB+512GB

Mikro SD kartica

Galaxy Tab S7 Do 1TB
Galaxy Tab S7+ Do 1TB
SGS logo

* SGS, vodeći svetski institut za sertifikaciju, dodelio je ekranu modela Galaxy Tab S7+ sertifikat za očuvanje vida (ekranu Galaxy Tab S7 sertifikat za malo emitovanje plave svetlosti) na osnovu njegove sposobnosti da drastično umanji štetne efekte plave svetlosti. Ovaj sertifikat možeš pronaći na www.sgs.com/performance.
– Broj SGS sertifikata za ekran modela Galaxy Tab S7+: FFU/20/GEN/00025
– Broj SGS sertifikata za ekran modela Galaxy Tab S7: PT/21/GEN/0125

 1. 1. Meren je dijagonalno kao pun pravougaonik bez uzimanja u obzir zaobljenih uglova. Stvarna vidna površina manja je zbog zaobljenih ivica.
 2. 2. Qualcomm Snapdragon je proizvod kompanije Qualcomm Technologies, Inc. i/ili njenih povezanih društava.
 3. 3. Qualcomm i Snapdragon su registrovani zaštitni znaci kompanije Qualcomm Incorporated, koji su registrovani u Sjedinjenim Američkom Državama i ostalim državama.
 4. 4. Rezultati su dobijeni internim laboratorijskim ispitivanjima.
 5. 5. Baterija od 10090 mAh (tipična) dostupna je samo na Galaxy Tab S7+. Baterija Galaxy Tab S7 tableta ima kapacitet od 8000 mAh (tipična). Tipična vrednost testirana u nezavisnim laboratorijskim uslovima. Tipična vrednost je procenjena srednja vrednost kada se uzme u obzir odstupanje u kapacitetu baterije među uzorcima baterija ispitanih prema standardu IEC 61960. Nominalni (minimalni) kapacitet iznosi 9800 mAh kod Galaxy Tab S7+ i 7760 mAh kod Galaxy Tab S7 tableta. Stvarni vek trajanja baterije može varirati u zavisnosti od mrežnog okruženja, obrazaca korišćenja i drugih faktora.
 6. 6. Bežični punjač od 6,45 W se prodaje odvojeno.
 7. 7. Zahteva optimalnu 5G konekciju. 5G usluge su podržane samo na lokacijama sa omogućenom 5G mrežom u zemljama koje su spremne za 5G. Stvarna brzina može varirati u zavisnosti od države, provajdera i korisničkog okruženja.
 8. 8. Operativna udaljenost S Pen olovke u otvorenom prostoru iznosi približno 10 metara od uređaja. Domet može varirati u zavisnosti od okruženja i drugih faktora.
 9. 9. Svaki uređaj mora biti registrovan preko istog Samsung naloga.
 10. 10. Raspoloživost boja proizvoda može varirati u zavisnosti od države, regiona i distributera.
 11. 11. Podaci za Galaxy Tab S7+ debljine 5,7 mm i težine 575 g. Podaci se odnose na Galaxy Tab S7 debljine 6,3 mm i težina 498 g, 500 g i 502 g, odnosno modele sa Wi-Fi, LTE i 5G vezom.
 12. 12. Neke od navedenih komponenti, uključujući futrolu i zaštitnu foliju, možda neće biti dostupne u zavisnosti od modela koji kupiš ili države/oblasti u kojoj živiš. Osim futrole, beli artikli su dostupni samo za bele uređaje, dok se za sve ostale boje uređaja u kutiji nalaze crni artikli.

Specifikacije

 • Veličina glavnog ekrana 12.4" (315.0mm)
 • Rezolucija glavne kamere 13,0 MP + 5,0 MP
 • Težina (g) 575
 • Brzina CPU 3.09GHz, 2.4GHz, 1.8GHz

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месец за {{model.prices.months}} мес
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedi modele

Usporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristike, specifikacije i vizuelni prikazi proizvoda su podložni promenama.

*Veličina ekrana: Mereno dijagonalno kao pun pravougaonik, ne računajući zaobljene uglove. Stvarna vidljiva površina je manja zbog zaobljenih uglova.

*Baterija: Vreme trajanja baterije je na osnovu kompanijskih laboratorijskih merenja i može varirati u zavisnosti od podešavanja uređanja, načina korišćenja i uslova u kojima uređaj funkcioniše.

*Kapacitet baterije: Tipična vrednost testirana u nezavisnim laboratorijskim uslovima. Tipična vrednost je procenjena srednja vrednost kada se uzme u obzir odstupanje u kapacitetu baterije među uzorcima baterija ispitanih prema standardu IEC 61960. Nominalni (minimalni) kapacitet iznosi 9800 mAh kod Galaxy Tab S7+ i 7760 mAh kod Galaxy Tab S7 tableta. Stvarni vek trajanja baterije može varirati u zavisnosti od mrežnog okruženja, obrazaca korišćenja i drugih faktora.

*Veličina memorije: Raspoloživa korisnička memorija je manja od ukupne korisničke memorije uređaja zbog prostora koji zauzimaju operativni sistem i programi neophodni za normalno funkcionisanje uređaja. Količina memorije dostupna korisniku može da varira u zavisnosti od mobilnog operatera i može se promeniti nakon ažuriranja softvera.