ROBOT VR9000 sa 10x jačim usisavanjem, 80W

VR20J9040WG/GE
 • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-4.0.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 3ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;

The item is in the cart.

0.7 ℓ

Kapacitet prikupljanja prašine

80 W

Maksimalna potrošnja energije

4.3 kg

Težina kompleta

378x135x362 mm

Dimenzije kompleta (ŠxVxD)

10 puta snažnije* usisavanje

Sa usisavanjem koje proizvodi snažni motor, uređaj POWERbot Essential Wi-Fi kompanije Samsung sakuplja prašinu i nečistoću sa tepiha i čvrstih podova, pa čak i prašinu skrivenu duboko unutar nagomilanih tepiha.
10 puta snažnije* usisavanje

*Interno testirano na uređaju POWERbot Essential Wi-Fi kompanije Samsung i standardnom uređaju VR10F71UCAC kompanije Samsung. (Za globalnu upotrebu)

Upravljajte njime pomoću smart telefona*

Funkcija Wi-Fi upravljanja omogućava vam da daljinski upravljate mašinom koristeći aplikaciju za pametan telefon.* Jednostavnim dodirom možete da pokrenete ili zaustavite mašinu i da uredite raspored čišćenja dok niste kod kuće.

Upravljajte njime pomoću smart telefona*

*Aplikacije Smart Home kompanije Samsung kompatibilne su sa izabranim uređajem Samsung Galaxy S i uređajima serije Note. Podržava Android™ 4.0 (počev od uređaja Galaxy S2) ili naprednije verzije operativnog sistema i iOS7 ili naprednije.

Sprečava začepljenje filtera*

Usisivač CycloneForce garantuje izuzetnu snagu usisavanja tokom dugog perioda*. On proizvodi snažnu centrifugalnu silu koja izvlači nečistoću i otpadne materije iz vazduha u spoljašnju komoru. Na taj način se održava čistoća filtera uz manje začepljenja.

Sprečava začepljenje filtera*

*Interno testirano na uređaju POWERbot Essential Wi-Fi kompanije Samsung i standardnom uređaju VR10BTATBB kompanije Samsung.

Temeljno skeniranje i čišćenje uglova

FullView Sensor™ 2.0 detektuje čak i sitne prepreke* na širokoj površini i opaža uglove koje čisti tri puta.

Temeljno skeniranje i čišćenje uglova

*Testirano na uređaju POWERbot Essential Wi-Fi kompanije Samsung i standardnom uređaju VR10BTATBB kompanije Samsung. Zasnovano na internom testiranju. Zasnovano na internom testiranju.

Brzo, efikasno čišćenje

Sistem Visionary Mapping™ Plus kreira optimalnu putanju radi što bržeg čišćenja. Uz pomoć senzora visokih performansi i ugrađene digitalne kamere ovaj sistem pravi mapu vašeg doma i izračunava najefikasniju putanju čišćenja.

Brzo, efikasno čišćenje

Brzo čisti veću površinu

Najšira četka čisti veće površine brzo i efikasno. Četka je široka 311 mm, što je za oko 107 mm šire u odnosu na klasične četke od 204 mm, čime je omogućeno efikasnije čišćenje.

Brzo čisti veću površinu

*Dužina četke je izmerena na uređaju POWERbot Essential Wi-Fi kompanije Samsung i vodećim brendovima robot-usisivača. Zasnovano na internim podacima.

Točkovi koji omogućavaju glatko kretanje

Točkovi Easy Pass™ jednostavno prelaze preko većine prepreka, tako da usisivač besprekorno radi bez vašeg prisustva. Točkovi ovog usisivača imaju veliki prečnik od 105 mm, a i visina tela usisivača od poda takođe je povećana sa 10 mm na 15 mm, tako da je manja verovatnoća da će se zakačiti o nešto.

Točkovi koji omogućavaju glatko kretanje

Čistite kako vam je volja

Na raspolaganju imate razne režime čišćenja, tako da možete izabrati najbolji način čišćenja u različitim okolnostima. Uređaj POWERbot ima 2 nivoa upravljanja usisavanjem, 3 režima čišćenja i 2 režima podešavanja rasporeda.

Čistite onako kako se vama sviđa

Uvek napunjen

Čim baterija počne da slabi, usisivač automatski odlazi do svoje bazne stanice da bi se ponovo napunio. Čim se ponovo napuni, vraća se na poslednju lokaciju i nastavlja čišćenje.

Uvek napunjen
 • 0.7 ℓ Kapacitet prikupljanja prašine
 • 80 W Maksimalna potrošnja energije
 • 4.3 kg Težina kompleta
 • 378x135x362 mm Dimenzije kompleta (ŠxVxD)
 • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-4.0.0
 • CLOUD, getReviews, 2ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;

chat uživo

Kako se slaže jedno uz drugo

Karakteristike, specifikacije i vizuelni prikazi proizvoda su podložni promenama.