WW5000J Mašina za pranje veša sa Eco Bubble tehnologijom, 7 kg

WW70J5246FW/LE
 • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-4.0.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 256ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
Brzina centrifuge 1200 rpm
KAPACITET 7 kg
Uredite

The item is in the cart.

8 kg

Kapacitet pranja (kg)

A+++

Klasa energetske efikasnosti

Da

Bubble tehnologija

1400rpm

Brzina centrifuge

Moćno čišćenje

Eco Bubble™ tehnologija donosi vam moćno čišćenje, čak i pri niskim temperaturama*. Deterdžent se pretvara u mehuriće tako da brzo prodire u tkaninu i sa lakoćom uklanja prljavštinu, dok istovremeno štiti tkaninu i štedi energiju.**

WW5000J Mašina za veš - Moćno čišćenje

* Ispitano u skladu sa IEC 60456-2010/4kg veša za pranje/Super Eco pranje u hladnoj vodi (WF80F5E5U4W) nasuprot pranju pamučnog veša na 40° bez Eco Bubble (WF0702WKU). Pojedinačni rezultati mogu da se razlikuju. ** Na osnovu izveštaja o laboratorijskom ispitivanju performansi koji je uradio Springboard Engineering na EMPA trakama, koristeći uobičajen rastvor deterdženta i tehnologiju mehurića bez mehaničke aktivnosti.

Garantovana dugotrajnost

Motor sa digitalnim inverterom obezbeđuje vrhunsku energetsku efikasnost, minimalnu buku i izuzetne dugotrajne performanse, pa ima sertifikovani radni vek od 20 godina* i podržan je garancijom od 10 godina.

WW5000J Mašina za veš - Garantovana dugotrajnost

*Sertifikatodugotrajnostiod20godinadodelilojeUdruženjezaelektrične,elektronskeiinformacionetehnologijeuNemačkoj(VerbandDeutscherElektrotechniker–VDE).

Intenzivno uklanjanje mrlja

Dodirom na dugme, tehnologija Bubble Soak pomaže pri uklanjanju najrazličitijih tvrdokornih mrlja. Ona dodaje još jednu fazu u redovan ciklus pranja tokom kojeg se odeća temeljno natapa u aktivnim mehurićima, što omekšava mrlje koje se potom efikasno uklanjaju.*

WW5000J Mašina za veš - Intenzivno uklanjanje mrlja

* Ispitano u skladu sa IEC 60456 5. izdanje/8 kg veša za pranje/Bubble Soak pranje (WF80F5E5U4) nasuprot pranju pamučnog veša na 40/60°, sintetike na 60° i teksasa na 40° bez Bubble Soak (WF0702WKU).

StayClean fioka

StayClean fioka brine se o tome da više deterdženta bude isprano zahvaljujući posebno osmišljenim sistemom za ispiranje vodom. Time je obezbeđeno da pregrade budu čistije i u većoj meri higijenske, sa manje nevidljivih tragova sapuna.

WW5000J Mašina za veš - StayClean fioka

Moderan dizajn

Kristalno providna vrata donose vam eleganciju i estetiku koja se neprimetno uklapa u vaš dom.

Moderan dizajn

Lako rešavanje problema

Smart check je sistem za automatski nadzor grešaka koji otkriva i utvrđuje probleme i nudi vam jednostavna rešenja za probleme preko aplikacije* za pametne telefone. Na taj način vam štedi vreme i moguće troškove za skupe popravke.**

* Dostupno za iPhone i Android uređaje. Potrebna je bežična konekcija. ** Pozivanje servisera je povremeno potrebno i može da dovede do dodatnih troškova.

WW5000J Mašina za veš - Lako rešavanje problema

* Dostupno za iPhone i Android uređaje. Potrebna je bežična konekcija. ** Pozivanje servisera je povremeno potrebno i može da dovede do dodatnih troškova.

 • 8 kg Kapacitet pranja (kg)
 • A+++ Klasa energetske efikasnosti
 • Da Bubble tehnologija
 • 1400rpm Brzina centrifuge
 • 600x850x550 mm Neto dimenzije (ŠxVxD)
 • 61 kg Neto težina
 • bvseo_sdk, java_sdk, bvseo-4.0.0
 • CLOUD, getReviews, 2ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;

chat uživo

Kako se slaže jedno uz drugo

Karakteristike, specifikacije i vizuelni prikazi proizvoda su podložni promenama.