De smart TV die steeds slimmer wordt

Samsung België 23.05.2018

Binnenkort hoef je écht niet meer van je plek te komen want dan bestuur je je huishouden vanaf één plek, namelijk je zetel! Met de nieuwste QLED smart TV’s heb je de regie in handen. En zonder dat daar vier of meer afstandsbedieningen aan te pas komen. We zetten de mogelijkheden voor je op een rij.

Direct televisie kijken


De nieuwe QLED televisies maken alles eenvoudiger, zodat jij direct kunt kijken wat je wilt zien zonder eindeloos te zoeken. Ga voor de intelligentere manier van TV kijken, zonder gedoe. De One Remote Control afstandsbediening is hierbij je grootste vriend. Alle andere afstandsbedieningen kunnen vanaf nu in de la terwijl jij je randapparatuur automatisch verbindt met je One Remote Contol. Je nieuwe Smart TV herkent direct alle randapparatuur zodra je die aan je TV koppelt. En vanaf dat moment kun je die dus ook met je One Remote Control bedienen. De afstandsbediening is sowieso een feest om te gebruiken. Alleen de meest gebruikte functieknoppen zijn behouden zodat het voortaan niet meer duizelt bij het zien van tientallen knoppen. Je switcht makkelijk tussen je verschillende apparaten en kunt uiteraard nog steeds alle instellingen die je voorheen met een ouderwetse afstandsbediening kon wijzigen, veranderen in de makkelijk beheersbare menu ’s. Want waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

Alles bedienen vanaf één plek


Met SmartThings maak je draadloze verbindingen met diverse mobiele apparaten en huishoudelijk apparatuur in huis. Zo blijf je ‘connected’ en krijg je overal de laatste updates. Wasmachine klaar? Met On screen notificaties krijg je direct een melding op je nieuwste QLED TV . Je hebt de ultieme controle vanaf je zetel en bedient elk apparaat vanuit het dashboard op je TV! Je kan natuurlijk ook gebruik maken van je mobiele telefoon met Samsung’s app SmartThings. Zo dim je slimme verlichting, zet je je smart speakers op cinematische surround-sound en laat je je smart stofzuiger zachtjes op de achtergrond zijn werk doet terwijl je klaar zit voor een heerlijke filmavond!


Entertainment waar je ook bent


Via de Samsung Cloud maak je waar dan ook verbinding met je content. Bijvoorbeeld op je mobiel of zelfs je koelkast. Zo hoef je geen seconde te missen als je naar de keuken gaat voor dat pak popcorn. En doordat je op je smart TV toegang hebt tot oneindig veel sportfilmpjes op bijvoorbeeld Youtube, tover je je huis zo om in een sportschool. Om vervolgens weer in de zetel neer te ploffen en via cloudgaming-apps de tofste spellen te spelen, eventueel met vrienden op afstand.


De mogelijkheden zijn eindeloos met de nieuwste QLED TV’s en dat terwijl het gebruik simpeler dan ooit tevoren is. Door het intuïtieve design weet iedereen er binnen een minuut mee aan de slag te gaan. Van welke functie zal jij het meest gebruik maken, denk je?


Speciaal voor jou geselecteerd:

De nieuwe Samsung QLED TV’s: innovatief en verfijnd
De woning van nu is smart en “eclectic chic”
De evolutie van de TV-technologie

Meer home inspiratie?

Discover brengt je de laatste tech nieuwtjes op het gebied van o.a. food, travel, lifestyle en culture. Wil je de Discover updates gemakkelijk direct in je inbox ontvangen? Geef je dan op voor onze gratis nieuwsbrief.