Entertainment

Voel je vrij om te freestylen

Vind altijd en overal plezier.

Happy Kelli danst voor een vrolijke witblauwe achtergrond geprojecteerd via de Freestyle-projector van Samsung. Happy Kelli danst voor een vrolijke witblauwe achtergrond geprojecteerd via de Freestyle-projector van Samsung.

Als jij jezelf wilt zijn, dan bestaan er geen regels. Ga iets doen dat je leuk vindt op een hele nieuwe manier. Zo leer je out-of-the-box denken en ontdek je nieuwe kanten van jezelf.

Profiel van Happy Kelli. Profiel van Happy Kelli.

Happykelli

Een vrolijke en kleurrijke creator die haar good vibes verspreidt met haar dansvideo’s.

Laat je vrolijkheid stralen

Happykelli houdt van plezier maken en steekt graag anderen aan met haar vrolijkheidsvirus. Dit doet ze met haar awesome dansvideo’s, zoals je hieronder kunt zien met The Freestyle!

Kelli maakt zich klaar om te dansen terwijl ze poseert met één arm omhoog tegen een vrolijke witblauwe achtergrond. Kelli maakt zich klaar om te dansen terwijl ze poseert met één arm omhoog tegen een vrolijke witblauwe achtergrond.
Kelli filmt haar hand op haar smartphone. Kelli doet een high five met een uitvergrote hand op een vrolijke witblauwe achtergrond. Kelli spiegelt het vrolijke witblauwe filmpje van haar smartphone op The Freestyle. Ze drukt op de aan\/uit-knop op The Freestyle. Kelli filmt haar hand op haar smartphone. Kelli doet een high five met een uitvergrote hand op een vrolijke witblauwe achtergrond. Kelli spiegelt het vrolijke witblauwe filmpje van haar smartphone op The Freestyle. Ze drukt op de aan\/uit-knop op The Freestyle.
Urban Theory met armen gespreid in een cirkel. Urban Theory met armen gespreid in een cirkel.

Urban Theory

Deze dansgroep is uniek door hun betoverende video’s vol tutting moves die spot on zijn.

Laat je inspireren

Dansgroep Urban Theory vindt de inspiratie voor hun video's vaak op onverwachte plaatsen. In deze video creëerden ze een unieke expressie van The Freestyle met hun iconische tutting moves.

Urban Theory gaat achter elkaar staan en ze doen een dansbeweging met hun blauw- en witgekleurde handen. Urban Theory gaat achter elkaar staan en ze doen een dansbeweging met hun blauw- en witgekleurde handen.

Nu is het jouw beurt om te freestylen

Maak kennis met The Freestyle

Poursuivez votre lecture avec ces articles