Galaxy Wireless Charger Duo (excluding adapter)

Galaxy Wireless Charger Duo (excluding adapter)

EP-P5400BBEGEU

  • Exclusief Adapter
  • Wireless Fast Charging 2.0 (tot 15W)
  • Laad twee producten gelijktijdig op
  • Compact en stijlvol design

Kies jouw Kleur

Kleur :

Snel weer helemaal opgeladen

Laad snel op dankzij de 15W Fast Charging-ondersteuning. Deze batterijboost is compatibel met USB PD en Adaptive Fast Charging reisadapters voor snel gebruik.

*Voor de draadloze oplader is een stroomaansluiting vereist. Laadsnelheden kunnen per apparaat verschillen. Werkelijke oplaadtijd hangt af van gebruik, oplaadcondities en andere factoren. **Compatibele Apple-apparaten met draadloze oplaadfunctie ondersteunen maximaal 7,5W fast charging.

Eén oplader, twee apparaten

Zet tegelijkertijd uw favoriete apparaten aan om samen van te genieten - of dat nu uw telefoon en Galaxy Watch of uw Galaxy Watch en oordopjes zijn.

*De rechterkant van deze oplader is alleen compatibel met Galaxy Watch (Active 1 of latere modellen) en Galaxy Buds-producten. Mobiele telefoons kunnen aan deze kant niet worden opgeladen.

Laad je toestel snel op

De Wireless Charger Pad heeft een geïntegreerd koelsysteem met een ventilator en laadt je telefoon nog sneller en energiezuiniger op dan vergelijkbare producten.

*De gebruiker kan de ventilator uitschakelen door de ""fast wireless charging”-optie op de Galaxy uit te zetten tijdens het opladen. **Gesimuleerde afbeelding voor illustratieve doeleinden.

Bescherm je Galaxy-toestel met de veilige oplaadfunctie

De 15W-oplader is de beste keuze om je Galaxy-toestel te beschermen tegen hoge temperaturen en vochtigheid en tegen oververhitting tijdens het opladen. Ook neemt hij storende objecten tijdens het opladen automatisch waar en is hij getest op compatibiliteit met Galaxy-toestellen.

*Stabiliteitstest uitgevoerd onder hoge temperaturen/hoge luchtvochtigheid. **Detecteert automatisch wanneer een metalen object tussen het oplaadpad en compatibele toestellen komt (Galaxy-telefoons, -horloges, oordopjes). ***Gebaseerd op de betrouwbaarheidstesten ten behoeve van toestelcompatibiliteit (Galaxy-telefoons, -horloges, oordopjes).

Ontworpen voor jouw woonruimte

Plaats de Wireless Charger waar je maar wil. Met zijn dunne, soepele en compacte design past hij zelfs in kleinere ruimtes en heb je altijd een oplader binnen handbereik als je telefoon en oordopjes moeten worden opgeladen.

*Voor het gebruik van de Wireless Charger is een stroomvoorziening vereist. **We raden aan om de bijgeleverde oplaadkabel en/of Travel Adapter te gebruiken. Gebruik van andere merken kan schade aanrichten aan de oplader of de oplaadsnelheid verlagen.

Kleuren geven de oplaadstatus aan

Het ledlampje houdt je helemaal op de hoogte en vertelt je wat de oplaadstatus is van je apparaat: rood betekent opladen, knipperend rood betekent fout bij opladen en groen betekent volledig opgeladen. Als je gaat slapen kun je het lampje dimmen voor een ongestoorde nachtrust.

*Het ledlampje kan alleen gedimd worden op modellen uit de Galaxy S10-serie of hoger. **Er kan een dimschema worden ingesteld in het Instellingenmenu om Fast Wireless Charging op een bepaalde tijd uit te schakelen en het LED-licht te dimmen.

Specificaties

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Kleur : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Vanaf {{model.prices.monthlyPrice}} / mnd voor {{model.prices.months}} mnd
of {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Vergelijk de modellen

Vergelijk met soortgelijke items

Recent Bekeken