Wat is het retourbeleid van Samsung?

Wanneer je niet tevreden bent over het product, kun je het binnen 30 dagen gratis retourneren. Vraag hiervoor een retouraanvraag aan via je Samsung Account of klantenservice. Na deze 30 dagen vervalt de herroepingstermijn. Wanneer je kiest om het Europees modelformulier voor herroeping te gebruiken, zullen de kosten van verzending voor jouw rekening vallen. Het bedrag wordt nadat het product retour is ontvangen, tenzij anders overeengekomen, via hetzelfde betaalmiddel terugbetaald als waarmee de oorspronkelijke transactie is verricht.
 
Bij het retour zenden van kleine producten ontvang je een retourlabel per mail waarmee je het pakket kosteloos via PostNL kan retourneren. Retourneer je een groot product? Dan word je gebeld of gemaild om een ophaalafspraak te maken. Let bij het retourneren van smartphones en tablets erop dat je deze retourneert zonder vergrendeling en teruggezet naar de fabrieksinstellingen
 
Het is helaas niet mogelijk om je retourzending vanaf een ander adres te laten ophalen dan je bezorgadres. Neem voor meer informatie contact op met onze klantenservice.


Terugbetaling

Heb je producten retour verzonden? Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk terug. Zodra wij het product hebben ontvangen en de inhoud is gecontroleerd, storten wij zo snel mogelijk je geld terug. Dit is uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de herroepingsmededeling.

Heb je na deze periode het retourbedrag nog niet ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Was deze inhoud nuttig?

Bedankt! Fijn dat we je konden helpen. Jouw feedback helpt ons om je nog beter van dienst te kunnen zijn.