Samsung Cloud gebruiken

We weten dat je apparaat vol zit met belangrijke dingen die je nooit kwijt wilt. Van vakantiefoto's tot spannende concertvideo's tot belangrijke zakelijke bestanden, zorg ervoor dat je alles veilig opslaat. Met de eenvoudige bestandsbeheerdienst van Samsung Cloud kan je op elk moment eenvoudig een back-up maken van gegevens op je mobiele telefoon of tablet en deze terugzetten.

Samsung Cloud is een dienst die ondersteuning biedt voor het synchroniseren van informatie die is gekoppeld aan de Samsung-account van een gebruiker, en voor het back-uppen/restoren van informatie die is opgeslagen op het toestel van de gebruiker.

Een mobiele telefoon waarop de Samsung Cloud-app naast het app-pictogram wordt weergegeven.

Hoe gebruik ik Samsung Cloud?

Samsung Cloud is al geïnstalleerd op je apparaat. Je kan de functies ervan uitvoeren via het menu Instellingen hieronder:

  • Sync:

Ga naar de apparaatinstellingen, tik op je Samsung-accountprofiel, selecteer Samsung Cloud en vervolgens verschijnt een lijst met apps met een schakelknop om synchronisatie in of uit te schakelen.

  • Backup/herstel:

Om gegevens te back-uppen: Ga naar toestelinstellingen, tik op je Samsung-accountprofiel, selecteer Samsung Cloud en tik op "Back-up gegevens". Je kan kiezen wat je wilt back-uppen door op de toggle-knop van elk gegeven te drukken.

Gegevens herstellen: Ga naar apparaatinstellingen, tik op je Samsung-accountprofiel, selecteer "Samsung Cloud" en selecteer "Gegevens herstellen". Je kunt het de gegevens die je wilt herstellen kiezen.

Wanneer je de installatiewizard voor de eerste keer uitvoert, kan je de gegevens herstellen waarvan je op je oude appartaat een back-up hebt gemaakt door je aan te melden bij je Samsung-account.

 

Let op: De stappen kunnen verschillen, afhankelijk van de versie van het apparaat/de app.

Samsung Community Samsung Community

Samsung Community

Stel je vraag aan onze Samsung community
of deel je ervaringen met andere gebruikers.

Remote Service Remote Service

Hulp op Afstand

Ondersteuning nodig?
Maak gebruik van Hulp op Afstand voor Apps & Services.

Bedankt voor je feedback!