Hoe maak ik gebruik van de ophaalservice?

Wat repareren wij?

Via de ophaalservice van SAMSUNG kun je de volgende producten laten repareren:
 

Smartphones
 

Tablets (WiFi Tablet, 3G & 4G tablet) 
 

Accessoires 

Hoe werkt de Ophaalservice?

Als één van je bovenstaande producten defect is kun je die laten repareren. Wij halen je mobiele toestel bij je op en binnen 3 werkdagen ontvang je het gerepareerd terug. Deze service is gratis en je toestel wordt binnen 3 werkdagen gerepareerd teruggestuurd, mits je toestel aan de garantievoorwaarden voldoet, de reparatie binnen de daarvoor aangeboden tijdvakken wordt aangemeld en de specifieke onderdelen voorradig zijn. We zullen je tijdig informeren wanneer 3 werkdagen niet haalbaar is.
 

We halen je toestel thuis op. Geef zelf aan wanneer je dit het beste uitkomt. Wij komen bij je langs op:
 

 Maandag t/m vrijdag 08:00u - 21:00. 
 

 Zaterdag: 08:00u - 18:00 

Hoe werkt de Ophaalservice?

Je kunt ook ervoor kiezen om je toestel nog sneller te laten repareren. Met de Ophaalservice Express halen wij je mobiele toestel bij je op en binnen 1 werkdag ontvang je het gerepareerd terug! 
Deze supersnelle service bieden wij aan voor slechts € 24,95. Dit kan alleen als de reparatie op maandag t/m donderdag voor 15.00 uur wordt aangemeld en aan de garantievoorwaarden wordt voldaan. Als een specifiek onderdeel niet voorradig is en reparatie binnen 1 werkdag dus niet haalbaar is, zullen we je hier tijdig over informeren. Uiteraard ontvang je de € 24,95 dan terug.

Hoe bereid ik mijn toestel voor om te laten repareren?

Voordat je je toestel meegeeft ter reparatie, dien je eerste de volgende stappen uit te voeren op je toestel: 

1 Maak een back-up.
2 Verwijder Google account.
3 Verwijder Samsung account.
4 Verwijder vergrendelscherm/vingerafdruk.
5 Zet toestel terug naar fabrieksinstellingen.
6 Altijd de batterij met het toestel meesturen.
7 Verwijder je SIM- en SD kaart voor het insturen van je toestel.
8 Verwijder je screenprotector voor het insturen van je toestel.

Let Op: Indien het defect laad-en/of voeding gerelateerd is ook de oplader en USB kabel mee sturen.
 

Als je de bovenstaande stappen niet kunt doorlopen (scherm of telefoon gaat niet aan), is het behoud van je gegevens niet gegarandeerd.

Klik hier voor stapsgewijs informatie over het voorbereiden van je reparatie. 

Hoe meld ik mijn toestel aan voor de Ophaalservice?

Om je toestel ter reparatie op te laten halen kun je het volgende stappen plan volgen. 

1 Meld je toestel online aan via de Ophaalservice pagina, het is mogelijk om je probleem aan te geven en om je klacht te toelichten.
2 Geef aan wanneer je het toestel wilt laten ophalen.
3 We halen je toestel op.
4 Is jouw toestel ter reparatie bij ons en ben je benieuwd wat de status is? Bekijk met de Samsung Track & Trace functie waar jouw toestel is.
5 We brengen je toestel terug nadat deze is gerepareerd volgens onze kwaliteitsnormen. Je toestel werkt weer zoals je mag verwachten.

Hoe kan ik mijn Ophaal-opdracht annuleren?

Direct na het plaatsen van de order is het nog mogelijk om deze te annuleren. 
Ga naar onze Belgische Contact pagina voor alle contact mogelijkheden.

Waar is de Ophaalservice beschikbaar?

De ophaalservice is beschikbaar in Nederland, Luxemburg (met uitzondering van de Waddeneilanden) en in België. 

Let op: Ophaalservice Express is niet beschikbaar in Luxemburg.

Wat zijn de voorwaarden van de Ophaalservice?

 Een reparatie binnen de garantietermijn is kosteloos, mits deze voldoet aan onze garantievoorwaarden. Er zullen dan geen reparatie- en transportkosten in rekening worden gebracht. Mocht onverhoopt uit onze diagnose blijken dat de reparatie niet voldoet aan onze garantievoorwaarden, dan ontvang je van ons een prijsopgave, waarna je ervoor kunt kiezen om je toestel ongerepareerd retour te ontvangen tegen onderzoeks- en transportkosten van € 59,29.
Voor reparatie buiten de garantievoorwaarden worden kosten in rekening gebracht voor zowel de reparatie als het bijbehorende transport. Je ontvangt van ons een prijsopgave, waarna je ervoor kunt kiezen om je toestel ongerepareerd retour te ontvangen tegen onderzoeks- en transportkosten van € 59,29.

 

De Ophaalservice Express is uitsluitend beschikbaar voor reparaties die wel binnen de garantievoorwaarden vallen. 
 

De garantie van Samsung dekt alleen fabricagedefecten. De garantie is ongeldig als het defect (op welke wijze dan ook) door verkeerd gebruik, verwaarlozing en vervalsing of onjuiste afstellingen is veroorzaakt. Het is tevens ongeldig wanneer onbevoegde personen op enigerlei wijze wijzigingen of reparaties uitvoeren. 
 

Met de Samsung Ophaalservice ontvang je jouw toestel na 3 werkdagen gerepareerd terug. Deze service is gratis en je toestel wordt binnen 3 werkdagen gerepareerd teruggestuurd, mits je toestel aan de garantievoorwaarden voldoet, de reparatie binnen de daarvoor aangeboden tijdvakken wordt aangemeld en de specifieke onderdelen voorradig zijn. We zullen je tijdig informeren wanneer de 3 werkdagen niet haalbaar zijn.
 

Met de Samsung Ophaalservice Express ontvang je jouw toestel de volgende werkdag gerepareerd terug. Dit kan alleen als de reparatie op maandag t/m donderdag voor 15.00 uur wordt aangemeld en aan de garantievoorwaarden wordt voldaan. Als een specifiek onderdeel niet voorradig is en reparatie binnen 1 werkdag dus niet haalbaar is, zullen we je hier tijdig over informeren. Uiteraard ontvang je de € 24,95 dan terug.
 

Controleer hier of je reparatie aan de garantievoorwaarden voldoet.

Let Op: Indien het toestel niet volgens de voorwaarden wordt meegegeven, zal het toestel ongerepareerd worden geretourneerd. Enige uitzondering hierop is bij schade aan het scherm, waardoor het innameproces niet volledig kan worden doorlopen. Er zal dan altijd een geldige aankoop bon (met IMEI- of serienummer) moeten worden bijgesloten. 
 

Als je hebt aangegeven dat je toestel onder garantie valt wordt dit na bij ontvangst gecontroleerd. Mocht de schade toch niet onder garantie vallen, dan zullen we je voorafgaande de reparatie je hierover informeren. Na reparatie of onderzoek wordt het toestel terug naar je opgestuurd.

Bedankt voor je feedback!