Hoe sluit ik mijn Note9 aan op een scherm met DeX?

Met Samsung DeX kan je je smartphone als een computer gebruiken door jouw mobiele apparaat aan te sluiten op een extern scherm, zoals een tv of monitor.

Let op: Gebruik alleen officiële Samsung DeX accessoires om prestatieproblemen en storingen als gevolg van applicaties van derden te voorkomen.

Je kan je smartphone op drie manieren aansluiten op een extern scherm.

DeX-kabelKlik om uit te vouwen

De DeX-kabel is de eenvoudigste manier om jouw Note9 op een scherm aan te sluiten, via één enkele kabel.

DeX Cable
1 Sluit de kabel aan op je Note9.
2 Sluit het andere uiteinde van de kabel aan op je tv of monitor.

Er verschijnen twee opties op je scherm:

Start Samsung DeX: Het mobiele apparaat wordt uitgeschakeld en verschijnt op de aangesloten TV of monitor in de bureaubladmodus. Gebruik je toestel als een bediening te bepalen wat er op het scherm gebeurt.

Samsung DeX touchpad

Overschakelen naar scherm spiegelen: De inhoud van je Note9 wordt gespiegeld op het aangesloten scherm.

Samsung DeX gespiegeld scherm

HDMI-adapter (USB Type-C naar HDMI)Klik om uit te vouwen

Je kunt je Note9 ook aansluiten op een extern scherm met behulp van een HDMI-adapter of een adapter met meerdere poorten.

USB Type C - HDMI adapter
USB – HDMI multi-port adapter
1 Sluit je Note9 aan op de adapter.
2 Sluit de adapter aan op je TV of monitor.

Er verschijnen twee opties op je scherm:

Start Samsung DeX: Het mobiele apparaat wordt uitgeschakeld en verschijnt op de aangesloten TV of monitor in de bureaubladmodus. Gebruik je toestel als een bediening om te bepalen wat er op het scherm gebeurt.

Samsung DeX touchpad

Overschakelen naar scherm spiegelen: De inhoud van je Note9 wordt gespiegeld op het aangesloten scherm.

Samsung DeX gespiegeld scherm
DeX PadKlik om uit te vouwen
1 Sluit de DeX Pad aan op een stopcontact.
2 Sluit het ene uiteinde van de HDMI-kabel aan op de HDMI-poort van de DeX Pad en het andere uiteinde op een HDMI-poort van een tv of monitor.
Sluit HDMI kabel aan op de DeX Pad
3 Sluit je smartphone aan op de connector voor mobiele apparaten (USB Type-C) op het DeX Pad.
Sluit de telefoon aan op de DeX Pad

Let op: Zorg ervoor dat je smartphone horizontaal in de aansluiting zit. Anders kunnen de DeX Pad en jouw smartphone beschadigd raken.

Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur
Zondag: 10:00 - 16:00 uur