Hoe sluit je je Galaxy Buds aan Op een Windows of Mac apparaat

Bekijk de video om te leren hoe je jouw Galaxy Buds op een Windows- of Mac-apparaat kunt aansluiten.

Opmerking: In deze video's werden Galaxy Buds+ gebruikt

Hoe sluit je je Galaxy Buds aan op Windows Hoe sluit je je Galaxy Buds aan op Windows

Ontkoppel eerst je Galaxy Buds van alle andere apparaten

Schakel op je bluetooth uit op je telefoon en andere apparaten in de buurt om te voorkomen dat het koppelingsproces wordt verstoord.

Open het Windows menu

Selecteer instellingen

Selecteer apparaten

Bluetooth inschakelen

Klik op Bluetooth of ander apparaat toevoegen

Selecteer "Bluetooth".

Open het Galaxy Buds laaddoosje om het koppelen te activeren

De batterij-indicator moet oplichten

Als het laaddoosje langer dan 10 minuten geen verbinding maakt met de oplader

Selecteer je Buds

Wacht tot de set-up voltooid is

Eenmaal verbonden kun je Bluetooth inschakelen op je telefoon en andere apparaten in de buurt

SAMSUNG

Opmerking: Compatibel met pc's met Windows 10 versie 1803 of hoger.

Hoe sluit je je Galaxy Buds aan op iMac of MacBook Hoe sluit je je Galaxy Buds aan op iMac of MacBook

Ontkoppel eerst je Galaxy Buds van alle andere apparaten

Schakel op je bluetooth uit op je telefoon en andere apparaten in de buurt om te voorkomen dat het koppelingsproces wordt verstoord.

Ga naar “Systeemvoorkeuren”

Selecteer "Bluetooth".

Open het Galaxy Buds-laaddoosje om het koppelen te activeren

De batterij-indicator moet oplichten

Als het laaddoosje langer dan 10 minuten geen verbinding maakt met de oplader dan

Selecteer je Buds

Eenmaal verbonden kun je je Bluetooth weer inschakelen op je telefoon en andere apparaten in de buurt

SAMSUNG

• Sluit het laaddoosje opnieuw en open deze om de Bluetooth-koppelingsmodus te openen.
  • Zorg ervoor dat jouw Buds en de andere Bluetooth-apparaten zich binnen het Bluetooth-verbindingsbereik (10m) bevinden. De afstand kan variëren afhankelijk van de omgeving waarin de apparaten worden gebruikt

Ondersteuning nodig?
Maak gebruik van Hulp op Afstand voor smartphones.