Wat is Smart Switch en hoe werkt dit?

Met Samsung Smart Switch ben je verzekerd van een soepele overdracht van al je contacten, foto's, muziek, video's, berichten, memo's, agenda en wat je maar wilt naar je Samsung GALAXY-smartphone.

Ook als je een niet-Samsung telefoon in gebruik hebt, zet je met Smart Switch bestanden over.

mobile-devices/wat-is-smart-switch-en-hoe-werkt-dit

Kies een van de drie eenvoudige manieren om je gegevens over te zetten.

1 Via de computer.
2 Via de kabel of SD-kaart.
3 Via de cloud of draadloos.
wat-is-smart-switch-en-hoe-werkt-dit
wat-is-smart-switch-en-hoe-werkt-dit
wat-is-smart-switch-en-hoe-werkt-dit

Ga naar de Samsung SMART SWITCH pagina en kies één van de drie bovenstaande opties om je bestanden soepel over te zetten naar je nieuwe toestel.

Ontdek ook Samsung Smart Switch met de Smart Simulator!
De Samsung Smart Simulator laat je zien hoe de software van verschillende producten werkt. De Simulators zijn niet alleen handig als je een probleem hebt met bijvoorbeeld je Smartphone of Smart TV, maar ook als je gewoon nieuwsgierig bent hoe een bepaald product eruit ziet en hoe het werkt.