Kanalen zoeken op jouw je QLED TV

Als je kortgeleden verhuisd bent of als jouw netwerkbeheerder de indeling van de kanalen gewijzigd heeft, moet je mogelijk de kanalen opnieuw instellen. In de volgende stappen leggen wij uit hoe je dat doet.

Gebruik de Navigatieknoppen op de Samsung Smart Remote om naar het gewenste menu te bladeren. Druk vervolgens op de knop Enter om jouw keuze te bevestigen.

Druk op Enter op de Samsung Smart Remote

Kanalen zoekenKlik om uit te vouwen
1 Gebruik de knop Home om de Smart Hub homepage weer te geven, selecteer vervolgens "Settings" (instellingen).
Selecteer Settings (instellingen) op de QLED TV
2 Selecteer onder "Broadcasting" (zenders) het menu-onderdeel "Auto Tuning" (automatisch afstemmen).
Selecteer Broadcasting (zenders)
Selecteer Auto Tuning (automatisch afstemmen)
3 Bevestig het bericht en accepteer de kanaalscan door "Start" te selecteren.
Selecteer Start om de kanalen te zoeken

Let op: Tijdens het zoeken naar nieuwe kanalen, wordt de huidige lijst met kanalen gewist.

4 Kies het type TV-ontvangst en kanaaltype.
Kies het type TV-ontvangst
5 Selecteer "Scan" (scannen) om het automatisch scannen van kanalen te starten.
Start het automatisch scannen van kanalen

De TV zoekt nu naar beschikbare kanalen.

6 Als het zoeken voltooid is, worden alle kanalen getoond. Selecteer “Close" (afsluiten) om verder te gaan.
Selecteer Close (Afsluiten) om verder te gaan