VG-KBD1000 Samsung Smart TV
Wireless Bluetooth Keyboard

VG-KBD1000 Samsung Smart TV
Wireless Bluetooth Keyboard

VG-KBD1000/XU

2.1 (22)

Geniet van een draadloos en gebruikersvriendelijk toetsenbord

Verhoog uw Smart TV-beleving met het slimme, draadloze toetsenbord. Toegang tot internet met Smart Hub was nog nooit zo eenvoudig. U kunt op een snelle en comfortabele manier berichten op sociale netwerken schrijven of e-mails opstellen of naar internetadressen gaan. Met de connectiviteit van Bluetooth 2.1 kunt u moeiteloos verbinding maken vanaf waar u ook bent, op uw werk of lekker thuis op de bank. Bevrijd uzelf van die lastige kabels met draadloos intikken.

VG-KBD1000 Smart TV Wireless Bluetooth Keyboard verbinding draadloos VG-KBD1000 Smart TV Wireless Bluetooth Keyboard verbinding draadloos

Aansluiten op compatibele mobiele apparaten van Samsung

Genieten van het slimme, draadloze toetsenbord met een reeks apparaten, dankzij de compatibiliteit voor mobiele apparaten van Samsung. Net als te kunnen worden gebruikt voor tv's, kan dit slimme, draadloze toetsenbord communiceren met en bedienen van een aantal tabbladen en Android Smartphone. Het is perfect voor het opstellen van berichten om via uw mobiele apparaat te worden verstuurd. Gebruikers dit het gebruik van een ouderwets toetsenbord prettiger en sneller vinden dan aanraakschermen hebben nu een geweldig alternatief.

VG-KBD1000 Smart TV Wireless Bluetooth Keyboard compatibel apparaten VG-KBD1000 Smart TV Wireless Bluetooth Keyboard compatibel apparaten

Toetsenbord en afstandsbediening in stijl gecombineerd

Pak een apparaat dat een elegante uitstraling, een comfortabel gevoel en krachtige functionaliteit combineert. Met dit slimme, draadloze toetsenbord heeft u snel toegang tot functies van de afstandsbediening van de tv, zoals aan-/uitzetten, van zender veranderen en aanpassen van het geluidsniveau. Het is plezierig in het gebruik, met een aantrekkelijk slanke vormgeving en een zo klein mogelijke rand rondom de toetsen, voor snel en comfortabel intikken. Een veelzijdig toetsenbord waarvan u de trotse eigenaar wordt.

VG-KBD1000 Smart TV Wireless Bluetooth Keyboard afstandsbediening remote VG-KBD1000 Smart TV Wireless Bluetooth Keyboard afstandsbediening remote

Navigeer gemakkelijk met het ingebouwde touchpad

Het slimme, draadloze toetsenbord is een uitgebreide bedieningsoplossing voor al uw behoeften. Gebruik het handige touchpad voor het moeiteloos en snel bedienen en navigeren. Dankzij de ingebouwde functie is er geen noodzaak om een aparte muis te gebruiken. De beweging van de vloeibare aanwijzer maakt het surfen op internet via Smart Hub een genot door de comfortabele ervaring die moeiteloos en doeltreffend is. Maak de bediening van uw tv net even iets eenvoudiger.

VG-KBD1000 Smart TV Wireless Bluetooth Keyboard touchpad VG-KBD1000 Smart TV Wireless Bluetooth Keyboard touchpad

Specificaties

Reviews

Recent Bekeken

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00


Bepaalde Samsung Smart TV-functies zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar zonder uitdrukkelijke toestemming voor het verzamelen en gebruik van persoonlijke gegevens.