POWERstick Jet™ Light VS9000-E

POWERstick Jet™ Light VS9000-E

VS15R8542S1/EN

 • Mini gemotoriseerde tool pakt overal krachtig de haren van het huisdier op
 • Vangt 99,999% van het fijnstof op en vermindert allergenen van huisdieren
 • Tot 150W zuigkracht
 • Tot 40 minuten gebruiksduur
 • 2 borstels, 3 opzetstukken

Kies jouw Kleur

Kleur :
 • Powerful, but light
  Geavanceerde schoonmaakprestaties
 • Strong suction power
  Digital Inverter Motor
 • Exceptional suction
  Jet Cyclone
 • Keeps air cleaner
  99.999% Meerlagig filtersysteem

Krachtig, maar licht

Geavanceerde schoonmaakprestaties, hoewel lichtgewicht

Maak verschillende soorten vloeren gemakkelijk schoon met een lichtgewicht, maar krachtige snoerloze steelstofzuiger. De digitale invertermotor genereert een zuigkracht tot maar liefst 150 watt*. Het aerodynamisch ontworpen luchtsysteem optimaliseert bovendien de luchtstroom, terwijl de multicyclonische luchtfilter ervoor zorgt dat fijne stofdeeltjes niet kunnen ontsnappen.

Powerful, but light Powerful, but light

* Zuigkracht getest op basis van IEC62885-2 Cl. 5.8, getest in de Max-stand bij de ingang van de zuigmond zonder opzetstuk. Gebaseerd op interne tests

Grote zuigkracht

Digitale invertermotor

Je reinigt zeer doeltreffend dankzij de zuigkracht tot maar liefst 200 watt*. De digitale invertermotor optimaliseert de luchtstroom dankzij zijn ultrasoon gelaste aerodynamische bladen. Het resultaat is een hoog ingangsvermogen tot wel 410 watt**, een efficiënt energieverbruik en een zuigkracht tot maar liefst 150 watt*.

Strong suction power Strong suction power

"* Zuigkracht getest op basis van IEC62885-2 Cl. 5.8, getest in de Max-stand bij de ingang van de zuigmond zonder opzetstuk. Gebaseerd op interne tests. ** Getest op basis van IEC60335-1 Cl. 10. Gebaseerd op interne tests.

Kies voor extreme zuigkracht

Jet Cyclone

Geniet langer van schone lucht en maximale zuigkracht dankzij de efficiënte multicyclonische structuur van het Jet Cyclone-systeem. De 9 cyclonen met 27 luchttoevoerpunten vormen een optimaal luchtpad, waardoor er slechts een minimum aan zuigkracht verloren gaat. Bovendien haalt dit systeem fijne stofdeeltjes uit de lucht.

* Gebaseerd op interne tests op basis van IEC62885-2. cl.5.9. vergeleken met Samsung VS80N8014KR/EN.

Krachtig op tapijt

Turbo Action Brush

De Turbo Action Brush maakt korte metten met fijne stofdeeltjes, zowel op tapijt als op harde vloeren. De borstel roteert 3.750 keer per minuut*, en dankzij de 180 graden draaibare kop verander je gemakkelijk van richting om ieder hoekje schoon te maken. Je kunt de roterende trommel gemakkelijk reinigen door hem in één klik los te koppelen.

* Gebaseerd op interne tests in de Min-, Mid- en Max-stand. Resultaten kunnen verschillen afhankelijk van individueel gebruik.

Schonere lucht

99.999% Meerlagig filtersysteem

Geniet van schonere lucht dankzij het 99.999% Meerlagig filtersysteem*. Een cyclonische hoofdfilter en metalen netfilter verzamelen grote stofdeeltjes, de Jet Cyclone- en microfilter filteren fijne stofdeeltjes uit de lucht, en een filter voor ultrafijn stof houdt 99,999%** van de stofdeeltjes en allergenen van 0,3~10µm*** tegen.

Keeps air cleaner Keeps air cleaner

* 99.999% Meerlagig filtersysteem: 'High Efficiency Particulate Air'-filtersysteem. ** Getest op basis van IEC62885-2, Cl. 5.11, Max-stand. Gebaseerd op interne tests. ***Deeltjes van 0,3~10µm zijn deeltjes die over het algemeen onzichtbaar zijn voor het menselijk oog, zoals pollen en schimmels.

Tot 40 minuten schoonmaaktijd*

Verwijderbare batterij met langdurige zuigkracht

Hij werkt lang door zonder opladen. De krachtige batterij (2000mA*) staat garant voor tot 40 minuten** zuigkracht. De batterij blijft 70% van zijn oorspronkelijke prestaties leveren tot 500 laadcycli***. Bovendien kun je die vervangen door een reservebatterij**** om tot 80 minuten lang schoon te maken.

*2000mA - Gebaseerd op het geaccumuleerde vermogen van iedere batterij / 1800mA - Gebaseerd op het vermogen van de volledige batterij, aangepast aan duurzaamheidsprestaties. ** Vermelde gebruikstijd geldt voor gebruik op minimaal vermogen met een niet-gemotoriseerde tool. *** Behoudt 70% van zijn vermogen na vijf gebruiksjaren met 100 laadcycli/jaar, gebaseerd op het vermogen van de volledige batterij (1800mA). Eén laadcyclus: de batterij helemaal opgebruiken na volledig opladen. Resultaten kunnen verschillen afhankelijk van gebruik. Gebaseerd op interne tests. **** Een extra batterij wordt apart verkocht als accessoire.

Ergonomisch opladen

Z Station

Laad je stofzuiger makkelijk op met het praktische “Z Station”. Dankzij het design dat 7 graden gekanteld is, kun je de stofzuiger er makkelijker in- en uitklikken. Het losstaande, slanke ontwerp zorgt er bovendien voor dat je het overal kunt plaatsen. Bovendien is het voorzien van twee oplaadadapters, zodat je twee batterijen* kunt opladen in slechts 3,5 uur**.

* Een extra batterij is apart verkrijgbaar als accessoire. ** Gebaseerd op interne tests waarbij de batterij van 0% tot 100% werd opgeladen. Resultaten kunnen verschillen afhankelijk van individueel gebruik.

* Een extra batterij is apart verkrijgbaar als accessoire. ** Gebaseerd op interne tests waarbij de batterij van 0% tot 100% werd opgeladen. Resultaten kunnen verschillen afhankelijk van individueel gebruik.

Alles in één oogopslag

Digitaal display

Zorg ervoor dat je stofzuiger altijd optimaal werkt met het geïntegreerde digitale display. Daarmee controleer je in een oogwenk de status van het toestel, zoals het batterijniveau en het borsteltype. Ook geeft het een melding als er problemen met de borstel of blokkages zijn. Een makkelijke manier om je stofzuiger te gebruiken en te onderhouden.

Volledig afwasbaar

Afwasbaar stofreservoir

Je houdt het stofreservoir proper en maakt je stofzuiger gemakkelijk leeg. Het hele stofreservoir, inclusief het multicyclonische systeem, is namelijk volledig afwasbaar. Zo kun je het altijd proper en fris houden.

Ergonomisch comfort

Telescopische steel

Maak je huis probleemloos schoon met een gebruiksvriendelijke en wendbare stofzuiger. Dankzij het lichtgewicht ontwerp heb je maximaal gebruiksgemak en belast je je polsen minder. Je kunt ook de lengte van de telescopische steel in vier standen verstellen, zodat je ergonomisch verantwoord en comfortabel gemakkelijk het hele huis kunt schoonmaken.

Harde vloeren reinigen

Soft Action Brush

Een Soft Action Brush met antistatische zilverdraden maakt korte metten met fijne stofdeeltjes op harde vloeren en in kieren. Dankzij de 180 graden draaibare kop kun je schoonmaken in iedere hoek. Het systeem zorgt er ook voor dat haren van huisdieren niet vast komen te zitten in de borstel. Je kunt de borstel gemakkelijk loskoppelen en reinigen met één druk op de knop.

* Gebaseerd op interne tests in de Min-, Mid- en Max-stand. Resultaten kunnen verschillen afhankelijk van individueel gebruik.

Automatisch dweilen

Spinning Sweeper*

Hou harde vloeren veel gemakkelijker proper met een optionele Spinning Sweeper. Dankzij de draaiende natte dweilen maak je moeiteloos en optimaal schoon. Je kunt ook herbruikbare dweilen van microvezel gebruiken of natte wegwerpdweilen. De Spinning Sweeper werkt tot wel 75 minuten**, zodat je al je harde vloeren kunt dweilen.

*Dit accessoire is additioneel verkrijgbaar. **Vermelde gebruikstijd geldt voor de “Wet”-stand eens de Spinning Sweeper gekoppeld is aan het toestel.

Specificaties

 • Zuigkracht Tot 150 W
 • Type Multi Cyclone
 • Capaciteit 0.5 ℓ
 • Gebruiksduur Tot 40 min

Support

Vind antwoorden op je vraag over het product

Productondersteuning bekijk alle ondersteuning
Heb je een vraag? Neem contact op
services & downloads
 • User Manual (vaccum cleaner)
  NEDERLANDS, FRANS, DUITS
 • User Manual (vaccum cleaner)
  NEDERLANDS, FRANS, DUITS
 • User Manual (vaccum cleaner)
  NEDERLANDS, FRANS, DUITS
 • User Manual (vaccum cleaner)
  NEDERLANDS, FRANS, DUITS
bekijk alle ondersteuning

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Kleur :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Vanaf {{model.prices.monthlyPrice}} / mnd voor {{model.prices.months}} mnd
of {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Vergelijk de modellen

Vergelijk met soortgelijke items

Recent Bekeken

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Gratis levering

Gratis levering

30 dagen bedenktijd

30 dagen bedenktijd

Garantie

Reparatie service

Klantenservice

Klantenservice

Functies en specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.