Најдете ја вистинската за вас

 • Перење со ВИ Перење со ВИ користи 4 типови на сензори за да ја регистрира тежината на алиштата и ја пресметува оптималната количина на вода и детергент. Сензор за матност го следи нивото на валканост и, ако е неопходно, додава повеќе детергент или време на плакнење.

 • QuickDrive™

 • AddWash™

 • Боја на вратата

 • Боја на телото

 • Боја на плочата за приказ

Машина за перење Samsung WW8000T во бела боја (WW90T986DSH) Машина за перење Samsung WW8000T во бела боја (WW90T986DSH)
WW8000T
 • Перење со ВИ (незадолжително)
 • QuickDrive™
 • AddWash™ (незадолжително)
 • Обоена врата (Инокс деко)
 • Бела/Инокс
 • Сребрена/Црна
Машина за перење Samsung WW7000T во бела боја (WW90T754ABH) Машина за перење Samsung WW7000T во бела боја (WW90T754ABH)
WW7000T
 • -
 • QuickDrive™
 • AddWash™ (незадолжително)
 • Обоена врата (Инокс деко)
 • Бела/Инокс
 • Сребрена/Темна Сребрена/Црна
Машина за перење Samsung WW6000T во бела боја (WW9XT654ALH) Машина за перење Samsung WW6000T во бела боја (WW9XT654ALH)
WW6000T
 • -
 • -
 • AddWash™ (незадолжително)
 • Стандардна врата (Црна/Бела)
 • Бела/Инокс
 • Сребрена/Темна Сребрена/Црна
Бела машина за перење Samsung WW5000T (WW9XT654ALH) Бела машина за перење Samsung WW5000T (WW9XT654ALH)
WW5000T
 • -
 • -
 • AddWash™ (незадолжително)
 • Стандардна врата (Црна/Бела)
 • Бела/Инокс
 • Сребрена/Темна Сребрена/Црна
Машина за перење Samsung WW4000T во бела боја (WW90T4540AE) Машина за перење Samsung WW4000T во бела боја (WW90T4540AE)
WW4000T
 • -
 • -
 • AddWash™ (незадолжително)
 • Стандардна врата (Црна/Бела)
 • Бела/Инокс
 • Бела/Сребрена/Црна

Критики

Видете што мислат другите потрошувачи за новите машини за перење и сушење