WW5000T Машина за перење алишта, Машина со предно полнење, Eco Bubble™, Хигиенска пареа, DIT

WW5000T Машина за перење алишта, Машина со предно полнење, Eco Bubble™, Хигиенска пареа, DIT

WW80TA026TE1LE

Одбери боја

Боја :

Одбери капацитет

Спецификации

 • Капацитет на перење 8.0 kg
 • Класа на енергетска ефикасност A+++
 • Bubble технологија Да
 • Технологија за намалување на вибрацијата Не
 • Физичка спецификација 600 x 850 x 550 mm
 • Нето тежина 65 kg

Поддршка

Пронајди одговори на прашањето што го имаш за производот

Прирачник за корисниците и содржина за преземање
 • Упатство за корисниците
  АНГЛИСКИ, АЛБАНСКИ, ХРВАТСКИ, МАКЕДОНСКИ, СРПСКИ, СЛОВЕНЕЧКИ
Погледни ги дополнителните содржини

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Боја :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месечно за {{model.prices.months}} мин
или {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Спореди ги моделите

Спореди со слични предмети

НЕОДАМНА ПРЕГЛЕДАНО

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.