Upoznaj Galaxy S10 pre početka prodaje!

Isprobaj Galaxy S10+, S10 i S10e na nekoj od brojnih lokacija
Važi od 21/02/2019 do 07/03/2019 Isteklo

Budi među prvima koji će osetiti supermoći novog Galaxy S10 mobilnih telefona na nekom od obližnjih prodajnih mesta pre samog početka prodaje!

Nakon 10 godina mobilnih telefona koji su bili vesnici trendova, stiže nova generacija u inovaciji mobilne tehnologije - modeli Galaxy S10e, S10 i S10+.

galaxy s10, s10e, s10+
Doživi uživo telefon nove generacije dizajniran da odskače od ostalih. Usavršeni Infinity-O displej, Cinema-Grade i Eye-comfort Display omogućiće ti beskrajni neometani doživljaj. U vrhunskim materijalima, dimenzijama i težinama Galaxy S10+, S10 i S10e savršeno će se uklopiti u tvoj životni stil.
galaxy s10 display
Testiraj kamere nove generacije koje ti omogućavaju da slikaš kao profesionalac. Koristi ultraširoku kameru za zapanjujuće fotografije sa vidnim poljem od 123 stepena ili snimi zadivljujuće fotografije tako što će kompozicije slika biti predložene a optimizacija kamere će biti automatska.
camera modes galaxy s10
Isprobaj performanse višeg nivoa - unapređeni AP i RAM, 24-časovnu pametnu bateriju, Wireless PowerShare funckiju, brzo bežično punjenje, proširiva memorija i stereo Dolby Atmos zvučnici.
galaxy s10 security
Upoznaj se sa telefonom koji se, zahvaljujući pametnoj tehnologiji, prilagođava tebi, a ne ti njemu. Telefon koji uči i pamti tvoje navike i postaje neizostavan deo tvoje svakodnevice.
galaxy s10 hybrid sim
Image

Saznaj među prvima sve detalje i postavi bilo koje pitanje vezano za Galaxy S10 našim zvaničnim trenerima i promoterima.

Image

Klikom na mapu možeš videti lokaciju svih prodajnih mesta na kojima se može isprobati Galaxy S10. Vidimo se!