Персонализирајте го вашиот Galaxy S8 и S8+ со разнобојни футроли, овозможите полнење во движење или зголемете ја вашата продуктивност сод богата понуда на алати. Од заштита до напојување, дополнителната опрема ги покрива сите ваши потреби.

Galaxy S8 | S8+ - Маска

 • Намалена сликичка на Clear View исправена футрола за Galaxy S8
  Clear View исправена футрола
 • Намалена сликичка на LED View футрола за Galaxy S8
  LED View футрола
 • Сликичка на Clear футрола за Galaxy S8
  Clear футрола
 • Сликичка Alcantara футрола за Galaxy S8
  Alcantara футрола
 • Сликичка на силиконска футрола за Galaxy S8
  Силиконска футрола
 • Сликичка на футрола од два дела за Galaxy S8
  Дводелна футрола
 • Сликичка на футрола со тастатура за Galaxy S8
  Футрола со тастатура

Clear View исправена футрола

Проѕирна мат футрола што може да служи како приспособлив постамент. Таа нуди оптимален агол за гледање на содржините во положба на пејсаж. Исто така, таа го заштитува екранот, што ви овозможува со повлекување да ги контролирате повиците, музиката и многу повеќе без потреба да ја отворате.

LED View футрола

LED-светлата нудат важни информации и ви овозможуваат да го контролирате вашиот телефон без да ја отворите футролата. Исклучете ги алармите, јавете се на повик или одбијте го повикот со повлекување на прстот. Со 54 посебни икони од кои може да избирате, ќе знаете што треба да направите само ако погледнете.

 • Galaxy S8 со LED View футрола во златна боја
 • Galaxy S8 со LED View футрола во црна боја
 • Galaxy S8 со LED View футрола во виолетова боја
 • Galaxy S8 со LED View футрола во сребрена боја
 • Galaxy S8 со LED View футрола во сина боја
 • Galaxy S8 со LED View футрола во розова боја
 • Galaxy S8+ со LED View футрола во златна боја
 • Galaxy S8+ со LED View футрола во црна боја
 • Galaxy S8+ со LED View футрола во виолетова боја
 • Galaxy S8+ со LED View футрола во сребрена боја
 • Galaxy S8+ со LED View футрола во сина боја
 • Galaxy S8+ со LED View футрола во розова боја

Clear футрола

Додадете уште еден слој на заштита без криење на неверојатниот дизајн на вашиот Galaxy S8 и S8+. Со дебелина од само 0,8 мм, финалниот резултат е блескава крајна обработка без чувство на масивност.

 • Galaxy S8 со провидна футрола во сребрена боја
 • Galaxy S8 со провидна футрола во црна боја
 • Galaxy S8 со провидна футрола во виолетова боја
 • Galaxy S8 со провидна футрола во златна боја
 • Galaxy S8 со провидна футрола во сина боја
 • Galaxy S8 со провидна футрола во розова боја
 • Galaxy S8+ со провидна футрола во сребрена боја
 • Galaxy S8+ со провидна футрола во црна боја
 • Galaxy S8+ со провидна футрола во виолетова боја
 • Galaxy S8+ со провидна футрола во златна боја
 • Galaxy S8+ со провидна футрола во сина боја
 • Galaxy S8+ со провидна футрола во розова боја

Alcantara футрола

Заштитете го вашиот телефон во супериорен стил. Материјалот алкантара прави оваа футрола под прстите да се чувствува како еленска кожа, а го красат трајност и отпорност на дамки.

Четири телефони Galaxy S8 секој во футрола од алкантара во темносива, сина, мента зелена и розова боја.
Четири телефони Galaxy S8+ секој во футрола од алкантара во темносива, сина, мента зелена и розова боја.

Силиконска футрола

Заоблeните делови на телефоните Galaxy S8 и S8+ веќе даваат извонредно чувство кога се држат в рака, а оваа мазна футрола го прави тоа чувство уште подобро. Со нејзино поставување добивате издржлива заштита, со мека внатрешност од микрофибер што го чува вашиот телефон.

 • Силиконска футрола во темносива боја на телефонот Galaxy S8
 • Силиконска футрола во виолетова боја на телефонот Galaxy S8
 • Силиконска футрола во сина боја на телефонот Galaxy S8
 • Силиконска футрола во розова боја на телефонот Galaxy S8
 • Силиконска футрола во бела боја на телефонот Galaxy S8
 • Силиконска футрола во зелена боја на телефонот Galaxy S8
 • Силиконска футрола во темносива боја на телефонот Galaxy S8+
 • Силиконска футрола во виолетова боја на телефонот Galaxy S8+
 • Силиконска футрола во сина боја на телефонот Galaxy S8+
 • Силиконска футрола во розова боја на телефонот Galaxy S8+
 • Силиконска футрола во бела боја на телефонот Galaxy S8+
 • Силиконска футрола во зелена боја на телефонот Galaxy S8+

Футрола од два дела

Заживејте го вашиот телефон со разнобојни облици. Комплементарните нијанси на секоја футрола даваат единствен геометриски изглед што го подобрува дизајнот на телефоните Galaxy S8 и S8+, додека вшмукувачките перничиња помагаат футролите лесно да се поставуваат и да се вадат.

Три телефони Galaxy S8, секој со дводелна футрола во сина, виолетова и во мента зелена боја
Три телефони Galaxy S8+, секој со дводелна футрола во сина, виолетова и во мента зелена боја

Футрола со тастатура

За сите моменти кога сакате опиплива тастатура. Нема потреба за полнење, поставете ја само на предната страна на телефонот и почнете да чукате.

Galaxy S8 со футрола со тастатура
Galaxy S8 со футрола со тастатура

Galaxy S8 | S8+ - Напојување

 • Сликичка на страничен поглед на приспособлив безжичен полнач
  Приспособлив безжичен полнач
 • Сликичка на предната страна на батеријата
  Батерија

Приспособлив безжичен полнач

За вашиот Galaxy S8 или S8+ мислете како за стилски мебел. Овој нов безжичен полнач прави полнењето на вашиот телефон да биде едноставно како спуштање на телефонот. Тој служи како подлога и како постамент, може да го држи вашиот телефон во вертикална и во хоризонтална положба — може да го оставите телефонот да се одмори или да продолжите да го користите додека се полни.

 • Видео што го прикажува приспособливиот безжичен полнач во исправена положба
  Приспособлив безжичен полнач во софа црна боја
 • Приспособлив безжичен полнач во софа кафеава боја

Батерија

Издржувате подолго меѓу полнењата благодарејќи на оваа резервна батерија. Таа се полни брзо колку што брзо се полни и вашиот телефон, така што сега е лесно постојано да биде полн со енергија.

5100mAh
Една батерија во сина боја, а друга во бела