Gledaj filmove i TV na velikom ekranu

Lako je uživati u izvanrednim filmovima na pametnom TV-u. Da li si gledao/la zadnju epizodu omiljene TV-serije? Budi bez brige. Pomoći ćemo ti oko toga.

Raznovrsni sadržaji sa ikonama aplikacija: serije „Krpelj” i „Žan-Klod Van Džonson” na kanalu Prime Video, filmovi „Rat za planetu majmuna” i „Osmi putnik: Kovenant”, „Denkerk” i „Grozan ja 3” na kanalu Google Play Movies & TV, serije „Silicijumska dolina”, „Nesigurna”, „Zapadni svet”, „Igra prestola” i „Razvod” na kanalu HBO Now, serije „Kruna”, „Serija nesrećnih događaja”, „Bright”, „Čudnije stvari” i „Narcos” na kanalu Netflix, serije „Čovek budućnosti” i „Sluškinjina priča” i „Hulu” i filmove „Mumija” i „Spajdermen: povratak kući” na kanalu VUDU.

Pogledaj originalni sadržaj

Velika turneja

Prenesi najnovije originalne filmove i sadržaje. Izvanredna zabava ti je pod prstima.

Ovo je trejler za originalnu TV-seriju „The Grand Tour” na kanalu Amazon Prime Video. Domaćini serije uživaju u ekstremnim terenskim trkama sa različitim vrstama automobila.

Lako gledanje na TV-u

Ovaj video prikazuje dva načina da uživaš u sadržaju na Smart TV-u. Prvi je pristup željenoj aplikaciji za prenos koristeći Smart Hub. Drugi je preslikavanje mobilne aplikacije, koje ti omogućava da ono što gledaš na mobilnom uređaju vidiš na velikom ekranu.
Ovaj video prikazuje dva načina da uživaš u sadržaju na Smart TV-u. Prvi je pristup željenoj aplikaciji za prenos koristeći Smart Hub. Drugi je preslikavanje mobilne aplikacije, koje ti omogućava da ono što gledaš na mobilnom uređaju vidiš na velikom

Smart TV

Samo otvori Smart Hub i klikni omiljenu aplikaciju – Netflix, Prime Video, Hulu i dr. Tako je lako.

Korisnički interfejs aplikacije Smart Hub se prikazuje preko pozadinske slike sa motivom prirode na TV-ekranu; korisnički interfejs ima raznovrsne sadržaje, kao što su „Šta ima novo” i „Gledaj sledeće”, a uz to i nekoliko aplikacija kao što su Netflix, Amazon Prime Video, YouTube, Facebook Video, Spotify, Google Play Movies & TV.

Preslikavanje mobilne aplikacije

Pređi sa mobilnog uređaja na veliki ekran Smart TV-a za tren oka. Samo odaberi preslikavanje ekrana.

Mobilni telefon i Smart TV dele isti ekran sa Wi-Fi ikonom; na ekranima, dva čeka su obučena u srednjovekovne oklope i drže mačeve.