Нова Galaxy A генерација креирана за новата ера.

Ти го претставуваме потполно новиот Galaxy A паметен телефон. Дизајниран токму за тебе. Со револуционерна камера која ти дава моќ да го забележиш светот токму онака како што го гледаш. Импресивниот дисплеј ти ја дава можноста да го искусиш светот како никогаш досега. Батеријата која трае цел ден, ти дава слобода да живееш без ограничувања. Samsung Knox ја заштитува твојата приватност на секое ниво.

Откријте го новиот Galaxy A

Направи повеќе од селфи

Направи повеќе од селфи

Ултра широка камера со која ништо нема да пропуштиш

Било да снимаш детали или широк кадар, твојата фотографија ќе биде совршена. Пријателите ќе ти завидуваат. Ултра широката камера ти нуди широк опсег и длабочина на фотографиите на светот околу тебе.

Ултра широка камера со која ништо нема да пропуштиш
"*Сликите се креирани за потребите на илустрацијата
* Достапните функции варираат во зависност од Galaxy A моделот. Повеќе детали погледнете на страницата на производот."
Ултра широка камера со која ништо нема да пропуштиш
* Сликите се креирани за потребите на илустрација
* Достапните функции варираат во зависност од Galaxy A моделот. Повеќе детали погледнете на страницата на производот.

Сензорот за длабочина спречува да ти запречи позадината

Новата функција на длабочина и заматување помага она што ти е во кадар да биде во центарот на вниманието.

Сензорот за длабочина спречува да ти запречи позадината
"* Сликите се креирани за потребите на илустрација
* Достапните функции варираат во зависност од Galaxy A моделот. Повеќе детали погледнете на страницата на производот."

Екран кој претвора сѐ во реалност

Екран кој претвора сѐ во реалност

Голем Infinity дисплеј дизајниран за повеќе од само гледање.

Максимално зголемениот Infinity дисплеј ги дава најситните детали, длабочината и реалното прикажување на боите за супер реалистично доживување. Било да играш видео игри, да делиш фотографии, или да се опушташ гледајќи филмови, Super AMOLED ги претвора сите медиумски содржини во реалност.

Голем Infinity дисплеј дизајниран за повеќе од гледање само.

Сила која секогаш те покренува

Сила која секогаш те покренува

Нема повеќе ништо да пропуштиш со батерија која трае цел ден.

Било да го играш најновиот RPG или да ја стримуваш омилената емисија, моќта на батеријата е доволно голема сето тоа да го поддржи. Уживај во животот.

* Капацитетот на батеријата зависи од Galaxy A моделот. Реалното траење на батеријата варира од мрежното опкружување, користените апликации, фреквенциите на повиците и пораките, бројот на полнења и останатите фактори.

Ден и ноќ

* Капацитетот на батеријата зависи од Galaxy A моделот. Реалното траење на батеријата варира од мрежното опкружување, користените апликации, фреквенциите на повиците и пораките, бројот на полнења и останатите фактори.

Заедно подобри.

Нова Galaxy A генерација е достапен кај Вашиот овластен Samsung партнер