НОВИ
SM-J330FZSNSEE

Galaxy J3 (2017)

Elegantan po prirodi

Сосема метален дизајн

Podelite život sa drugima onako kako ga vidite

Задна камера од 13MP со F1.9 леќа

1.4GHz

Брзина на CPU

5.0" (126.7mm)

Големина на главниот екран

Елегантен по природа

Кога стилот ја дополнува функционалноста. Посветувајќи им посебно внимание на деталите, новиот Samsung Galaxy J3 го осмисливме така што да го краси неверојатна изедначена метална завршна обработка без испакнатост на камерата, со супериорно добро налегнување во раката и 2.5D заштита на стаклото на HD-дисплејот од 5,0 инчи за дополнителна издржливост.

Elegantan po prirodi

Споделете го животот со други така како што го гледате

Задната камера F1.9 со 13 MP дава јасни фотографии со повеќе детали при слабо осветлување, додека нејзиниот интуитивен интерфејс овозможува користење со една рака благодарејќи на копчето за бленда што се поместува така за да може да сликате додека сè уште ја местите позата или ја урамувате сцената.

Podelite život sa drugima onako kako ga vidite

*Следниве слики се дадени исклучително за демонстрација. Вистинските фотографии може да изгледаат поинакви кога ќе се направат со помош на Galaxy J3.

Изгледајте одлично во секој кадар

Samsung Galaxy J3 ви овозможува секојпат да правите јасни и живописни селфи, со повеќе прецизни детали, дури и при послабо осветлување, благодарејќи на неговите предни LED и селфи-блицови. Исто така, со едноставно движење на раката може да го контролирате и отворот на блендата.

Izgledajte odlično u svakom kadru

*Следниве слики се дадени исклучително за демонстрација. Вистинските фотографии може да изгледаат поинакви кога ќе се направат со помош на Galaxy J3.

Со полна брзина напред

Одржувајте ги перформансите на оптимално ниво. Благодарејќи на големата RAM-меморија од 2 GB, интерната меморија од 16 GB и проширената меморија до 256 GB достапна како опција со помош на SD-микрокартичката, Samsung Galaxy J3 може да се пофали со брз одзив и со неверојатно големи брзини што ви помагаат да ја забрзате својата работа.

Punom brzinom napred

*Достапноста на RAM-меморијата со вистинска меморија може да се разликува во зависност од регионот. *SD-картичките со поддршка до 256 GB се купуваат одделно.

Синхронизирајте го својот свет

Едноставно управување со своите омилени содржини. Samsung Cloud ви овозможува да правите резервни копии, да синхронизирате, чувате и да ги надградувате своите податоци преку својот паметен телефон Galaxy, така што на сè што ви е потребно може да му пристапите секогаш кога и секаде каде што ви е потребно.

*Предностите на оваа услуга може да се разликуваат во зависност од вашата врска за пренос на податоци и од надворешните фактори.

Sinhronizujte svoj svet

*Prednosti ove usluge mogu da se razlikuju u zavisnosti od vaše veze za prenos podataka i spoljašnjih faktora.

Скриено за ваша заштита

Secure Folder, скриена датотека на компанијата Samsung, е моќно решение за безбедност што ви овозможува да направите приватен и целосно шифриран простор за чување и криење на содржини, како што се фотографии, документи и звучни записи со дополнителен слој на заштита, на кои само вие може да им пристапите.

*Достапноста на оваа услуга може да се разликува во зависност од природата на содржината што се шифрира. * Опцијата Secure Folder го одвојува просторот на софтверско ниво без заземање дополнителен простор.

Sakriveno za vašu zaštitu

*Достапноста на оваа услуга може да се разликува во зависност од природата на содржината што се шифрира. * Опцијата Secure Folder го одвојува просторот на софтверско ниво без заземање дополнителен простор.

Dual Messenger

Приспособете го допишувањето на своите потреби. Samsung Galaxy J3 ви овозможува да приспособите два налога за ист Messenger за различни цели. Корисниците може да инсталираат и истовремено лесно да управуваат со вториот налог Messenger од почетниот екран и од менито со нагодувањата.

*Исклучително за потребите на демонстрација. Со оглед дека поддршката за два налога Messenger може да се разликува во зависност од државата и сертификацијата на апликацијата, оваа опција можеби не е поддржана кај моделот со една SIM-картичка.

Dual Messenger

*Исклучително за потребите на демонстрација. Со оглед дека поддршката за два налога Messenger може да се разликува во зависност од државата и сертификацијата на апликацијата, оваа опција можеби не е поддржана кај моделот со една SIM-картичка.

 • 1.4GHz Брзина на CPU
 • 5.0" (126.7mm) Големина на главниот екран
 • 13.0 MP Резолуција на главната камера
 • 2400 Капацитет на стандардна батерија (mAh)

Samsung Galaxy J серија

 • Сосема метален дизајн Elegantan po prirodi
 • Задна камера од 13MP со F1.7 леќа Podelite život sa drugima onako kako ga vidite
 • Брзина на CPU 1.6GHz
 • Големина на главниот екран 5.2" (131.8mm)

 • Сосема метален дизајн Elegantan po prirodi
 • Задна камера од 13MP со F1.7 леќа Podelite život sa drugima onako kako ga vidite
 • Брзина на CPU 1.6GHz
 • Големина на главниот екран 5.5" (139.3mm)

НОВИ

 • Задна камера од 13MP со F1.9 леќа Podelite život sa drugima onako kako ga vidite
 • Брзина на CPU 1.4GHz
 • Големина на главниот екран 5.0" (126.7mm)
 • Резолуција на главната камера 13.0 MP

 • Сосема метален дизајн Elegantan po prirodi
 • Задна камера од 13MP со F1.7 леќа Podelite život sa drugima onako kako ga vidite
 • Брзина на CPU 1.6GHz
 • Големина на главниот екран 5.5" (139.3mm)

 • Сосема метален дизајн Elegantan po prirodi
 • Задна камера од 13MP со F1.7 леќа Podelite život sa drugima onako kako ga vidite
 • Брзина на CPU 1.6GHz
 • Големина на главниот екран 5.2" (131.8mm)

Samsung Galaxy J серија

*Карактеристиките, спецификациите и визуелните прикази на производите подлежат на промени.

*Времето на траење на батеријата е засновано врз лабораториските мерења на компанијата и може да варира во зависност од нагодувањата на уредот, начинот на користење и од условите во кои функционира уредот.

*Мрежите што ги поддржува уредот може да се разликуваат во зависност од регионот и од провајдерот.

*Расположливата корисничка меморија е помала од вкупната корисничка меморија на уредот заради просторот што го заземаат оперативниот систем и програмите што се неопходни за нормално функционирање на уредот. Количеството меморија што му е достапна на корисникот може да варира во зависност од мобилниот оператор и може да се смени по ажурирање на софтверот.