DODATNA OPREMA

Clear view futrola

Osim što nudi zaštitu, ova futrola takođe drži tvoj Galaxy Note8 pod optimalnim uglom za gledanje video sadržaja. Njen interfejs olakšava proveru notifikacija, pozivanje i mnogo drugih funkcija, bez otvaranja futrole.

Clear View futrola uponoćno crnoj boji, savijena da drži Galaxy Note8 u položenom položaju
Crna futrola se pojavljuje prva, nakon čega se jedna po jedna pojavljuju Orchid Gray siva, Deep sea blue plava, Maple Gold zlatna futrola.

LED View futrola

Proveri svoj telefon i notifikacije jednim pogledom zahvaljujući LED displeju; čak možeš da dodeliš posebne ikone za kontakte za personalizovanu identifikaciju. Sa otvorom za karticu u unutrašnjosti, možeš da čuvaš stvari koje su važne – karticu za banku ili za prevoz – na zgodnom mestu.

 • Ruka drži Galaxy Note8 u LED View futroli u Ponoćno crnoj boji
 • Ruka drži Galaxy Note8 u LED View futroli u Javor zlatnoj boji

Futrola Alkantara

Zaštiti svoj telefon luksuznim, mekim Alkantara tekstilom koji podseća na jelensku kožu. Prekrivena spolja i unutra materijalom, ova futrola je i izdržljiva jer je otporna na ogrebotine, fleke, a lako se čisti pomoću sapuna i vode.

 • Pogled spreda i otpozadi na Galaxy Note8 u Alkantara futroli u crnoj boji
 • Pogled spreda i otpozadi na Galaxy Note8 u Alkantara futroli u roze boji
 • Pogled spreda i otpozadi na Galaxy Note8 u Alkantara futroli u kaki boji
 • Pogled spreda i otpozadi na Galaxy Note8 u Alkantara futroli u tamnosivoj boji

Dvodelna futrola

Njeni zabavni i vizuelno primamljivi geometrijski oblici ne samo da štite uglove Galaxy Note8 telefona, već i odišu razigranošću dok udobno leži u ruci. Mat plastika ima zaštitnu funkciju i jednostavno se stavlja ili skida pomoću mikro lepljivih jastučića.

 • Ruka stavlja gornji deo dvodelne futrole na Galaxy Note8

Zaštitna stojeća futrola

Drži svoj telefon na bezbednom mestu, zaštićenom od oštećenja, a istovremeno zadrži pun pogled na Infinity displej zahvaljujući ovoj zaštitnoj futroli osmišljenoj za vojnu upotrebu. Postolje na zadnjoj strani drži telefon uspravno dok gledate video-snimke, a sklapa se pri primeni prejakog pritisak, tako da ne može da se slomi.

*Sertifikovano u skladu sa MIL-STD-810G-516.7.

* Potpuno skinite futrolu kako biste bežično napunili vaš Galaxy Note8.

 • Pogled otpozadi na Galaxy Note8 u zaštitnoj stojećoj futroli u crnoj boji, uspravljen na postolju

Providna futrola

Postavi dodatnu zašitu, ali omogući da prave boje i dizajn telefona dođu do izražaja. Sa debljinom od svega 0,95 mm, ona zadržava oblik i udobnost Galaxy Note8 uređaja, dok mu istovremeno dodaje malo sjaja.

Pogled otpozadi na Galaxy Note8 u providnoj futroli u crnoj, plavoj, orhideja sivoj, zlatnoj boji

Konvertibilni bežični punjač

Samo stavi svoj Galaxy Note8 na bežični punjač da se baterija vrati na 100% bez da propustiš ijednu scenu. Može se lako podesiti da bude postolje ili ploča: postavi svoj telefon ravno, uspravi ga ili položi tako da možeš da nastaviš gledanje filma ili razgovor dok se telefon puni.

 • Pogled na tri četvrtine Konvertibilnog bežičnog punjača u boji Kauč crna
  Video-snimak Konvertibilnog bežičnog punjača u crnoj boji koji menja oblik iz ploče u postolje i okreće se u pogled na tri četvrtine sa leve strane
 • Pogled na tri četvrtine Konvertibilnog bežičnog punjača u boji Kauč smeđa

Eksterna baterija

Kada si u pokretu, ova eksterna baterija predstavlja jednostavan način da tvoj telefon ne ostane bez napajanja. Moderna i dovoljno tanka da stane u torbu ili džep, ovaj paket dodatne snage brzo se puni, a jednako brzo napuni i tvoj telefon.

5100mAh
Eksterna baterija u plavoj i beloj boji

Ako ne možeš da čekaš, šta kažeš na Galaxy S8 ili S8+?

KUPI ODMAH