Galaxy S7 i S7 edge Dodatna oprema

Galaxy S7 i Galaxy S7 edge sa futrolama

FUTROLA

Galaxy s7 edge sa futrolom

LED View Cover LED lampice svetle da bi vam pružile pregršt osnovnih informacija, uključujući i obaveštenja. Takođe, možete da isključite alarme i odgovorite na pozive prevlačenjem prsta preko poklopca. Uz specijalne ikone koje ste dodelili svojim kontaktima, znaćete odmah ko vas zove.

Galaxy s7 i LED view cover
Galaxy s7 edge i LED view cover

Clear View Cover Zaštitna maska koja ističe prefinjene linije Galaxy S7 i S7 edge uređaja. Jednostavnim prevlačenjima prsta preko providnog poklopca možete da vršite različite radnje počev od prijema dolaznih poziva sve do kontrolisanja muzike.

Galaxy s7 i clear view cover
Galaxy s7 edge i clear view cover

S View Cover Uvucite svoj Galaxy S7 ili S7 edge uređaj u ovu elegantnu mat futrolu. Kada je zatvoren poklopac, ekran je isključen ali možete podesiti prilagođeni ekran koji će vam omogućiti da odgovarate na pozive, reprodukujete muziku i snimate fotografije.

Galaxy s7 i s view cover
Galaxy s7 edge i s view cover

Leather Cover Savršeno skrojen za Galaxy S7 i S7 edge uređaje, kvalitetna maska Leather Cover daje elegantan izgled i oštar oblik. Nudi takođe i čvrstu dršku koja idealno leži u ruci.

Galaxy s7 i leather cover

Flip Wallet Flip Wallet je uglađen i funkcionalan. Vaša osnovna kartica je bezbedna unutar poklopca dok futrola čvrsto obavija Galaxy S7 i S7 edge uređaj tako da prosto odiše stilom.

Galaxy s7 edge i Flip Wallet

Clear Cover Dizajnirana isto kao i Galaxy S7 i S7 edge uređaji, ova futrola pruža priagođenu, uglađenu siluetu koja proširuje pouzdani sloj zaštite.

Galaxy s7 i clear cover
Galaxy s7 edge i clear cover

Keyboard Cover Ništa ne može da zameni kucanje na pravoj tastaturi. Prikačite je sa prednje strane i veličina ekrana će se automatski podesiti. Kada završite sa kucanjem, ona se uredno sklapa sa zadnje strane.

Galaxy s7 i keyboard cover
Galaxy s7 edge i keyboard cover

SNAGA

Snimak samsung punjača iz blizine

Wireless Charger Punjenje je brzo čak i bez kabla. Sve što treba da učinite je da stavite Galaxy S7 ili S7 edge uređaj na postolje. Možete da nastavite da koristite svoj telefon u uspravnom položaju čak i kada se puni.

Wireless charger i galaxy s7

Battery Pack To je snažan prenosivi punjač koji je izuzetno brz — ne samo kada puni vaš Galaxy S7 ili S7 edge uređaj, već i kada se sam puni. Dakle, bilo da se nalazite u autobusu ili na plaži, Battery Pack je vaš verni pratilac. *Dostupan je sa dva kapaciteta: 10200mAh i 5100mAh.

Battery pack i galaxy s7 edge

Backpack Dizajniran baš za Galaxy S7 i S7 edge uređaj, Backpack produžava radni vek baterije na jednostavan način. Možete da nastavite da koristite telefon kao i obično, kao i da snimate fotografije i slušate muziku. Ne morate da ga skidate i nisu vam potrebni dodatni konektori. Indikator napajanja vas obaveštava koliko vam je preostalo napajanja.

Backpack i galaxy s7
Backpack i galaxy s7 edge