Kamera

Galaxy s7 edge horizontalno

Pri slabom osvetljenju

Brojni trenuci u našim životima koji se najčešće fotografišu se dogode kada nema dovoljno osvetljenja. Obično smo u zatvorenoj prostoriji ili je sunce već zašlo. Uz Galaxy S7 i S7 edge uređaje, to više neće biti problem. Svetlija sočiva od F1.7 i veći pikseli od 1.4µm na senzoru slike beleže znatno više svetlosti tako da su vaše fotografije oštre i detaljne.

*Slika na ekranu slikana Galaxy S7 ili S7 edge uređajem.

Scena svitanja
Scena na galaxy s7 ekranu

Dual Pixel 12MP

Svi pikseli na senzoru slike imaju dve fotodiode umesto jedne, što znači da prvorazredni Dual Pixel senzor može fokusirati sliku brzo i precizno kao i vaše oko.

delovi modula galaxy s7 kamere koji pokazuju funkciju dual pixel sensor.

Revolucionarni

fokus

Svaki pojedinačni piksel na senzoru Dual Pixel Sensor koristi se za detekciju faze, što omogućava autofokus koji je toliko izuzetno brz i nečujan da snima čak i ona iznenadna kretanja pri svetlu koje je počelo da se gasi.

*Slika na ekranu slikana Galaxy S7 ili S7 edge uređajem.

Brzo kretanje koje snima Galaxy s7 edge kamera

Hyperlapse

Zabeležite energiju svog grada koristeći profesionalnu tehniku snimanja s prekidima time-lapse. Drhtave ruke nadomešćuje nova vDIS tehnologija i samo najjasnji kadrovi se spajaju zajedno kako bi se obezbedili kvalitetni snimci svaki put. *vDIS: Stabilizacija digitalne video slike *Slika na ekranu slikana Galaxy S7 ili S7 edge uređajem.

  • Motion photo prikazan na galaxy s7 edge uređaju
  • Hyperlapse prikazan na galaxy s7 edge uređaju
Ruka koja drži galaxy s7 edge
0.46mm

Zadnja kamera

Bočni prikaz galaxy s7 edge uređaja