Položeni Galaxy S7 i S7 edge uređaji

Položeni Galaxy S7 i S7 edge uređaji

Rethink what a phone can do
Razmisli šta sve telefon može.

Šta mobilni telefon može da uradi

Kompletno menjamo način na koji ćete deliti iskustva i svoje uspomene. Probijajući granice mogućnosti jednog telefona to je nešto najveće što se može desiti. Ikada.

*Kliknite za više o Gear 360 i Gear VR.

Sadržaj Galaxy S6 uređaja prenosi se na Galaxy S7 edge putem aplikacije Smart switch
Samsung members aplikacija na Galaxy S7 edge ekranu
A031

Galaxy S7

Srušili smo barijere, zakoračili hrabrim koracima napred i napravili značajan napredak. Poslušali smo vas i objedinili formu i funkciju. Uveli smo mogućnosti i funkcije koje do sada niste videli na pametnim telefonima i bez kojih će svakodnevni život biti nezamisliv. Galaxy S7 i S7 edge uređaji.

Ruka koja drži galaxy s7 edge uređaj uz pozadinsku sliku visokog kontrasta.

Dizajn

Kada je reč o dizajnu Galaxy S7 i S7 edge uređaja, nismo pravili kompromise. Postigli smo nenadmašnu upotrebljivost svih naprednih funkcija uobličenih u besprekoran aerodinamični izgled. Oni jednostavno prelepo izgledaju i pravo su zadovoljstvo za korišćenje.

Slika galaxy s7 uređaja iz desnog ugla
Slika galaxy s7 edge uređaja iz desnog ugla

Svakodnevni život nosi sa sobom razne uslove osvetljenja. Trebalo bi da ste uvek u mogućnosti da fotografišete ne razmišljajući o osvetljenju i nedostatku istog. Bilo da fotografišete trikove koji se izvode na skejtbordu ili duvanje svećica na rođendanskoj žurci, koristeći Galaxy S7 i S7 edge uređaj, fotografije će uvek biti oštre, jasne i živopisne.

Slika modula kamere okružena tekstom
Isečeni prikaz galaxy s7 edge uređaja spreda

Gaming

Igrice na mobilnom uređaju su upravo postale mnogo bolje zato što su Galaxy S7 i S7 edge uređaji opremljeni kontrolnim centrom za gaming i funkcijama kao što je snimanje video igre.

galaxy s7 edge u horizontalnom režimu

Star Wars ™: Galaxy of Heroes
STAR WARS ⓒ & TM 2015 Lucasfilm Ltd. All rights reserved. Game code and certain audio and/or visual material ⓒ 2015 Electronic Arts Inc. EA, the EA logo, and Capital Games are trademarks of Electronic Arts Inc.

Galaxy s7 uređaj na wireless charger uređaju

Hardver

Budući da rade na snažnim procesorima, Galaxy S7 i S7 edge uređaji se pokreću lako i brzo, rukujući pouzdano sa svakim bitom dodatnih podataka na vašoj microSD kartici. Punjenje je i dalje brzo čak i sa većom baterijom.

Slika simuliranog kapljanja vode na Galaxy S7 edge ekran

Otporan
na vodu i prašinu

Kombinacijom materijala visokih performansi pronašli smo jednostavan, a ipak izuzetno efikasan način da u potpunosti zatvorimo unutrašnje komponente i ostavimo otvorene USB portove za slušalice. Nema više mučenja sa dodatnim kapicama ili maskama.

Prečice

Neprekidno razmišljamo o načinima da vam olakšamo život i pomognemo da brže obavljate svoje zadatke. Smišljamo načine da jednim dodirom i na prvi pogled dođete do neophodnih stvari. Ove prečice će vas odvesti gde god poželite.

Panel Apps edge na Edge ekranu Galaxy S7 edge uređaja
Ruka koja drži galaxy s7 edge uređaj horizontalno
Najbolji horizontalni prikaz galaxy s7 edge uređaja
galaxy s7 edge uspravan pored wireless charger uređaja

Dodatna oprema

Dizajnirali smo odličnu liniju dodatne opreme isključivo za Galaxy S7 i S7 edge uređaje, počev od futrola koje ne služe samo za zaštitu, do punjača koji vam brzo daju energiju gde god da se nalazite.

Samsung KNOX. Samsung bezbednosno rešenje pruža danonoćnu zaštitu od hakera i malvera, koje se primenjuje redovnim ažuriranjima. Dodatnu bezbednost pruža KNOX omogućena aplikacija u kojoj se vaši osetljivi podaci bezbedno izoluju i šifruju.

Poseti stranicu Gear 360

Smart Switch. Naši telefoni nam ne bi toliko značili da nemaju fotografije, fajlove i podatke. Vrlo lako prenesite sve što vam treba sa svog starog telefona na Galaxy S7 ili S7 edge uređaj pomoću aplikacije Samsung Smart Switch.

*Dostupnost usluga može da varira u zavisnosti od uređaja i tržišta. USB konektor je uključen u pakovanje.

Samsung Gear 360 i Gear VR sa Galaxy S7 i S7 edge uređajima

Recenzije