Prečice

Galaxy s7 being held up

Bolji edge

edge ima i do 9 panela koji vam pružaju trenutan pristup svemu što vam je potrebno, počev od pozivanja taksija pa do opcije sportskih ažuriranja. Uz Apps edge, na primer, možete da kreirate i do 10 prečica za aplikacije i foldera.

*Samo za Galaxy S7 edge

Apps edge panel na ekranu edge screen galaxy s7 edge uređaja

Edge ručica

Kada koristite edge screen da biste radili toliko stvari, ima smisla prilagoditi ručicu tako da savršeno odgovara vašoj ruci. Idite na podešavanja da biste prilagodili njenu veličinu, prozirnost i poziciju.

*Samo za Galaxy S7 edge

Ručica na ekranu edge screen galaxy s7 edge

Edge zadaci

Brzi pristup. Kreiranjem prečica ka određenim funkcijama vaših omiljenih aplikacija ili ka kontaktima, sve što vam je potrebno brzo će biti na edge ekranu, bilo da se radi o pravljenju selfija, otvaranju određene beleške ili samo pozivanju roditelja.

*Samo za Galaxy S7 edge

ruka koja drži galaxy s7 edge sa edge zadacima na ekranu edge screen

Brzi alati

Bilo da morate da izmerite taj prostor između svog radnog stola i zida ili da potražite stvari ispod svog kreveta, edge screen biće vam od pomoći kada se transformiše u lenjir, baterijsku lampu ili kompas.

*Samo za Galaxy S7 edge

Lenjir na ekranu edge screen galaxy s7 edge.
App ikone na ekranu galaxy s7 edge screen

Always On Display

Uz AOD, možete doći do informacija na prvi pogled bez buđenja telefona. I dovoljno je pametan da se automatski isključi kada se telefon nalazi u vašem džepu ili vašoj torbi, kada je okrenut ekranom nadole ili kada je baterija na izmaku.

Always on display ili AOD prikazuje datum, vreme i obaveštenja
Always on display ili AOD prikazuje Galaxy s7 edge screen.

Važne informacije

Možete da izaberete vrstu informacija koje ćete moći da proveravate kada je ekran isključen. Da bi se izbeglo oštećivanje ekrana, grafika se rutinski kreće.

Prilagodite svoj ekran

Preuzmite teme da biste stilizovali svoj ekran. Uz različite dizajne koji su dostupni na lokaciji Theme Store, možete na još jedan način da svojim Galaxy S7 i S7 edge uređajima date karakter.

Galaxy s7 edges sa prilagođenim AOD slikama ekrana