Health / Fitness

5 ways to flip your style

Een uiterst vrouwelijke sportcollectie zonder compromissen!

#Zsquad toont collectie

De capsulecollectie die Elodie Ouedraogo en Olivia Borlée, de bezielsters van athleisure label 42|54, voor Samsung hebben ontworpen, is gemaakt voor vrouwen die innovatieve technologie en fashion zien als een manier om zich uit te drukken. De centrale inspiratie? De vouwbare Galaxy Z Flip, want zowel Samsung als 42|54 combineren innovatie met design en stijl. Daarom is de collectie die Elodie en Olivia bedachten niet alleen very fashionable, de stuks zijn ook zo innoverend dat ze perfect inspelen op wat jij als power woman echt nodig hebt! Zoals een super comfortabele en stylish legging met een zakje om je Z Flip altijd bij de hand te hebben. Want wie gaat er nu sporten zonder die motiverende playlist? Of wie wil nooit eens een filmpje maken of een foto nemen om die killer moves (en leuke outfit!) te showen? Omdat een beeld meer zegt dan duizend woorden, hebben we de unieke outfits van deze exclusieve collectie voor je op een rijtje gezet! Met welke stuks ga jij je stijl flippen?

Olivia legt haar beste moves vast met de Samsung Galaxy Z Flip
1

Olivia draagt een roze “lucky numbers” legging (in maat S) met matching topje. De leggings beschikken over een zakje op maat van de compacte Galaxy Z Flip: zo kan je de smartphone overal mee naartoe nemen, zowel tijdens het sporten als in het dagelijks leven.

Babs draagt legging met extra zakje voor de Samsung Galaxy Z Flip
2

Bab draagt de "true signature legging” (maat M) en matching witte “lucky numbers” shirt (maat S). In deze legging voel jij je altijd op en top vrouwelijk, of je nu van een ontspannende yogales wil genieten of van een avondje uit met de girls. De ademende, lichte legging zit niet alleen als een tweede huid maar is ook corrigerend zodat jij altijd vol zelfvertrouwen de straat opgaat.

Noonah klaar om te sporten met de Samsung Galaxy Z Flip in handig zakje
3

Noonah, aka DJ Black Mamba, draagt een zwarte legging (met Z Flip pocket) en tank top (beide in maat S). Dankzij een tweelagig design garandeert het topje een optimale vocht- en temperatuurregeling.

Elodie showt één van de looks uit de collectie
4

Elodie draagt de ombre legging met een matching ombre sportbeha (beide in maat M). Alle materialen die in deze exclusieve collectie werden verwerkt zijn duurzaam, bio (en Europees!) of gerecycleerd.

Raia showt één van de stuks uit de collectie
5

Raia Maria Laura draagt een “true signature” legging (maat L). Of je nu gaat voor een flinke cardio of een terrasje met je squad, met deze topper voel jij je altijd en overal perfect. Dankzij zijn unieke breitechnologie wil je deze sportbeha (one size fits all) nooit meer uittrekken!

Samen sterk voor vrouwenrechten

Via deze exclusieve collab rond de Galaxy Z Flip, zetten Samsung en 42|54 ook graag vrouwenrechten in de kijker: de opbrengst van de online veiling, die al volop bezig is, gaat integraal naar een project van Plan International België in Senegal, waarin sport vrouwen helpt meer zelfvertrouwen te krijgen. Een extra goede reden om deel te willen uitmaken van de #Zsquad en één van deze unieke outfits te bemachtigen!

Galaxy Z Flip

Galaxy Z Flip

Lees de volgende verhalen