Fotografie

Verras de wereld met jouw next-level Nightography foto’s

De Galaxy S22 Series heeft niet zomaar een pro-camera, deze laat z’n ware skills pas echt zien in het donker met Nightography. Zo master jij deze nachtmodus.

Alle Galaxy smartphones zijn gewapend met Night Mode voor de beste foto’s in het donker, maar met de Galaxy S22 Series gaan we nog een stapje verder. Nightography zorgt ervoor dat je epic en haarscherpe foto’s maakt in weinig licht. Je hoeft hiervoor alleen naar de nachtmodus te gaan en you’re good to go. Life calls when the night falls! En jij bent erbij om álles vast te leggen. Wil jij je Nightography skills tot een hoger niveau tillen? We delen wat tips & tricks over de nachtmodus voor Insta-worthy pics. Psst, vergeet je je foto’s niet te taggen met #withGalaxy?

Dít is Nightography

Nightography is de nieuwste nachtmodus van de Galaxy S22 Series. De camera komt tot leven in de nacht en niets kan het stoppen om prachtige night shots te schieten. Levendig en scherp in plaats van wazig en donker zullen de resultaten zijn in je galerij. Allemaal mogelijk gemaakt door de slimme AI-multiframe die 30 beelden combineert tot slechts één epic shot. Daarnaast heeft de camera onze grootste pixelsensor ooit voor nog meer kleur en detail in elke pixel. Hurry, nu ben jij aan de beurt. Klaar om eropuit te gaan? Zo stel je de nachtmodus in:

1. Open de Camera op je Galaxy S22 Series
2. Klik op Meer en daarna op Nacht
3. Houd je camera steady en maak je foto’s
4. Deel je mooiste shot #withGalaxy

Zo simpel is het. Nu jij.

Zo maak je de perfecte foto

Voor de perfecte nachtfoto liggen de tools bij de Galaxy S22 Series en de creativiteit bij jou. Een foto is niet zomaar een goede foto en je kunt altijd wat tricks toepassen om toch die ene perfecte foto te krijgen. Zo moet je bij de nachtmodus rekening houden met bewegingen. Houd je camera zo stil mogelijk en vraag de persoon die je fotografeert ook stil te blijven staan. Zo zijn die 30 shots verwerkt in één foto haarscherp en krijg jij precies wat je wilt. Verder kun je he-le-maal losgaan met Nightography. Speel bijvoorbeeld met licht en laat deze expres vervagen, ga voor street style en zoek de mooiste graffiti, duik het nachtleven in en dans met de lichten of ga op zoek naar glowing neon lights in het centrum van de stad. Ga je helemaal bokeh? Focus je op een object dichtbij en laat de lichtjes op de achtergrond vervagen. Jij bent de fotograaf, Nightography is jouw tool.

Stapje verder? Ga voor Pro Mode

Als je klaar bent voor next level Nightography skills, dan ben jij klaar voor de Pro Mode. Deze tool binnen je camera geeft je veel meer vrijheid om je camera zo in te stellen zoals jij wilt. Speel bijvoorbeeld met sluitertijd, ISO, witbalans en diafragma. Whut? Sluitertijd is de speed van het nemen van je foto. Hoe langer de sluitertijd, hoe meer details je camera in het donker kunt opnemen. Diafragma heeft te maken met hoeveel licht je toelaat en ISO hoe gevoelig de lens ervoor is. Klinkt ingewikkeld, maar met een beetje oefenen is het zeker de moeite waard. Om te beginnen kun je ’s nachts een langere sluitertijd met een hogere ISO-waarde (600+) proberen. Zo vangt je camera meer licht en krijg je heldere nachtfoto’s.

Verras de wereld met de Galaxy S22 camera

De Pro Mode en Night Mode zijn twee van de zovele functies die de camera van de Galaxy S22 Series rijk is. Voor ieder moment is er de juiste instelling voor jou, zoals Director’s view voor de leukste vlogs, de panorama view voor dat heerlijke uitzicht en zelfs een food en portret modus voor die prachtige scherptediepte verhouding. Heb jij je beste shot gemaakt? Sit back, relax en edit je foto nog na met de verschillende bewerkingsfuncties. Door op het potloodje te klikken krijg je opties voor het veranderen van kleur, belichting, contrast, intensiteit, temperatuur… maar wees nog creatiever en verander het perspectief of gum ongewenste schaduwen, reflecties of objecten weg. Wees niet bang om met je foto’s te spelen en verras de wereld met jouw epic creaties.

Ben je klaar voor Nightography?

Lees de volgende verhalen