Nieuwste Samsung TV

Home > Samsung Televisie > Nieuwste Samsung TV

Samsung curved smart TV walvis

Samsung is de grootste tv-fabrikant ter wereld. Al een heel decennium lang! We zijn er trots op dat zo veel mensen vertrouwen hebben in onze televisies. En we werken dan ook hard om steeds het nieuwste van het nieuwste te blijven bieden om de top op tv-gebied vast te houden. We krijgen vaak vragen over wat de nieuwste Samsung-tv is of waar mensen op moeten letten als ze een nieuwe Samsung-tv kopen. In dit artikel geven we je hierover wat informatie.

Grootste marktaandeel

Samsung wist in tien jaar uit te groeien tot de grootste tv-producent ter wereld. Wereldwijd hadden we in 2015 een marktaandeel van 27,5 procent, volgens de marktanalisten van IHS. In het Ultra HD-segment nemen we een nog groter aandeel van de markt voor onze rekening: 34,1 procent. Ter vergelijking: in 2006 was nog maar 14,2 procent van alle verkochte televisies een Samsung.

De laatste technische innovaties

Omdat we de grootste zijn, verwachten onze klanten ook de grootste innovaties van ons. En daarin stellen we je niet teleur. Voor de nieuwste Samsung-tv's maken we graag gebruik van de allermodernste technieken als 4K Ultra HD (4x scherper dan HD) en Curved-schermen, een gebogen scherm dat 'aansluit' op de bolling van je oog en kijkhoek.
S-UHD is de nieuwste tv-standaard die Samsung heeft ontwikkeld. S-UHD is qua resolutie hetzelfde als UHD, maar er wordt gebruikgemaakt van quantum dot-technologie op het scherm. Dit is een laagje nanokristallen, dat je een helderder scherm en nóg intensere kleuren voorschotelt. Je moet het zien om het te geloven.

Ook HDR TV is een nieuwe ontwikkeling. Het gaat hier om een softwarematige toevoeging, die de helderheid van je scherm een boost geeft waar het moet, terwijl de gebieden die donker moeten blijven nóg donkerder worden. Zo kun je in donkere scènes van je favoriete films, series of games nog beter de details waarnemen. Meer over HDR TV lees je in het speciale artikel dat we hierover schreven.

Alle nieuwe Samsung tv's worden hiernaast uitgerust met het Samsung Tizen-besturingssysteem. Het is een open source-systeem waarvoor ontwikkelaars eenvoudig apps en content kunnen creëren. Met Tizen kun je vlot en eenvoudig navigeren door de vernieuwde Smart Hub, waarvandaan je apps kunt starten en al jouw media als foto's, video's en muziek kunt beheren. Je Samsung-tv wordt hiermee zo véél meer dan alleen een televisie.

De nieuwste Samsung-tv?

Wil je het neusje van de zalm en alleen de beste en nieuwste Samsung-tv? Dan bevelen we je van harte onze 9-Series TV aan. In de 9-Series Curved Quantum Dot SUHD TV UE88KS9800 - ja, da's een hele mond vol - hebben we de allernieuwste technieken en de allerbeste materialen samengebald.

Heldere, levensechte kleuren, een gebogen scherm, 4K UHD, HDR, UHD Dimming… alles wat je van een tv kunt verwachten, zit op deze tv. Daar hangt dan wel een prijskaartje aan van € 19.999, maar dan heb je wel het paradepaardje van Samsung.

We kunnen ons goed voorstellen dat je budget voor een nieuwe Samsung-tv wat lager ligt. In dat geval zal een nieuwe tv uit de 8-Series, de 7-Series of de 6-Series je ook verbazen met z'n uitmuntende kwaliteit. Ga naar het volledige overzicht van onze TV's en sorteer ons aanbod op 'nieuwste eerst'. Dan zie je een overzicht van onze nieuwste tv's en kun je zelf een apparaat kiezen dat past bij jouw budget en jouw wensen.

Samsung The Frame TV

Ervaar The Frame TV van Samsung! Met deze unieke TV is het mogelijk om verschillende kunst te tonen in jouw kamer. De Art Store van Samsung heeft een uitgebreide kunstcollectie met kunstwerken en foto's van klassieke tot hedendaagse kunst. Het is uiteraard ook mogelijk om je eigen foto's te tonen op deze TV. Schakel je smartphone aan op deze TV en selecteer jouw gewenste foto. We bevelen je aan om hier wel gebruik te maken van foto's met een hoge resolutie, 4k of meer, om de beste kwaliteit te waarborgen. Bekijk hier de modellen The Frame TV 55 inch en The Frame TV 65 inch .

Nieuwste Samsung-tv 2017: QLED TV

Van 5 tot en met 8 januari was in Las Vegas de grootste tech- en elektronicabeurs ter wereld: CES. Tijdens deze beurs kondigt Samsung traditiegetrouw veel nieuwe producten aan, zoals de nieuwe Samsung tv modellen 2017. De grootste onthulling van dit jaar is zonder twijfel QLED TV.

Dat zeggen we niet alleen zelf, maar dat zeggen ook veel techjournalisten. Samsung schreef 120 awards op z'n naam. Een mooi compliment. Van deze awards waren er 20 voor de nieuwe QLED TV's, waaronder 4 CES Innovation Awards, een Reviewed.com Editor's Choice Award, een Ubergizmo's Best of CES Award en een HD Guru CES Top Pick Award.

QLED TV is wat ons betreft de volgende revolutie voor je tv, na LED. De naam QLED komt van Quantum Dot Light Emitting Diode. Quantum Dot noemen we bij Samsung S-UHD en staat voor het helderste en scherpste beeld dat je kunt krijgen. Maar dit jaar gaat het dus over QLED TV, wat een nog verder verbeterde versie van S-UHD is.

Om het voordeel van QLED TV duidelijk te maken, kunnen we het beste een voorbeeld geven. Beeld je in dat je op tv naar een boom met blaadjes kijkt, waardoor de ondergaande zon priemt. De blaadjes veranderen continu subtiel van kleur: van geelachtig groen naar turquoise. De nieuwste Samsung QLED TV's geven die kleurovergang subliem weer. Deze nieuwste Samsung tv modellen zijn zo geprogrammeerd dat ze bij elke helderheid de kleuren 100% natuurgetrouw weergeven.

Naast een perfectionering op technische gebied, valt de serie QLED TV's ook op door het strakke design. Heb je interesse in de nieuwste Samsung-tv, dan moet je dit jaar dus zeker kijken naar onze QLED TV-serie. De nieuwste Samsung tv modellen van 2017 bieden een sublieme kijkervaring.

Wil je meer weten over QLED TV en waarom dit opnieuw voor een revolutie in de tv-wereld gaat zorgen? Lees dan het onze CES 2017 update op ons Discover-blog .

INTERESSANT VOOR JOU

Quantum Dot TV curved screen

Quantum dot tv

Curved TV scherm bouwwerk

Voordelen Curved TV

Samsung 9-Series Smart TV

Samsung 9-Series TV