Samsung 8-Series TV

Home > Samsung Televisie > Samsung 8-Series TV

Samsung curved smart TV walvis

Samsung is groot in TV's. De modellen die we op de markt brengen, zijn onderverdeeld in verschillende series. Van de instapmodellen uit de 5-Series tot de pronkstukken in de 9-Series. In dit artikel hebben we het over de Samsung 8-Series.

Samsung 8-Series: wat houdt het in?

De Samsung 8-Series (ook wel de 8-Serie of de 8000-Serie) is de voormalige toplijn van Samsung televisies. Deze televisies zijn nog steeds de beste TV's die we te bieden hebben, maar sinds 2015 hebben we ook nog een 9-Series. Het neusje van de zalm op TV-gebied, voor de echte fijnproevers. Dat gezegd hebbende, kunnen we concluderen dan de 8-Series een serie zeer exclusieve TV's is, die alles in zich heeft om de meest kritische kijker te overtuigen.

Samsung 8-Series: exclusieve TV's

De Samsung 8-Series TV's vind je uitsluitend in de grotere beeldformaten en als Curved modellen. Curved zorgt voor de meest rijke en natuurgetrouwe kijkervaring. SUHD –een met nanokristallen verrijkte versie van UHD – is standaard, net als HDR-ondersteuning. HDR staat voor High Dynamic Range en zorgt ervoor dat er meer details worden getoond in lichte of donkere delen van het beeld, zonder dat het gehele beeld donkerder of lichter wordt gemaakt. Dus meer details en hogere contrasten! Vanzelfsprekend krijg je een Smart Control Premium Remote bij een 8-Series TV.

Een TV om te ervaren

Over dit type TV's moet je vooral niet te veel praten. Je moet de intense kleuren en het fantastisch scherpe beeld gewoon zien om de kwaliteit te ervaren. De Samsung 8-Series TV's behoren tot de beste televisies die je op dit moment kunt krijgen. Natuurlijk is deze serie Smart TV's ook uitgerust met het nieuwste open-source besturingssysteem: Tizen, voor een intuïtieve en soepele bediening. Via de Smart Hub heb je met één druk op de knop toegang tot een vrijwel oneindige verzameling content in de vorm van films, YouTube-video's, series, gemiste tv-programma's, games en nog veel meer.

Bekijk hier bijvoorbeeld de Samsung 8-Series SUHD TV UE49KS8000 , of zoek naar de Samsung 8-Series producten op onze website.

Alternatief voor de Samsung 8-Series

Er is eigenlijk maar één alternatief voor de 8-Series, en dat is de 9-Series . Hierover hebben we een apart artikel geschreven. Als je echt alleen het allerbeste wilt op TV-gebied, kun je geen andere keuze maken dan die voor onze toplijn. Toch, als je bereid bent om een paar kleine concessies aan superioriteit te doen, dan vind je ook heel fijne TV-modellen in de Samsung 7-Series .