Explore our Galaxy

De producten uit de Galaxy-familie maken je leven slimmer, sneller en beter.

Galaxy Z Fold2 5G

Twee uitgevouwen Galaxy Z Fold2-telefoons in Mystic Bronze, de ene met het beeldscherm naar boven en de andere met het beeldscherm naar beneden. De ene gezien vanaf de voorkant ligt bovenop die met het beeldscherm naar beneden en heeft de achtergrondafbeelding van een vlinder op het scherm. Twee uitgevouwen Galaxy Z Fold2-telefoons in Mystic Bronze, de ene met het beeldscherm naar boven en de andere met het beeldscherm naar beneden. De ene gezien vanaf de voorkant ligt bovenop die met het beeldscherm naar beneden en heeft de achtergrondafbeelding van een vlinder op het scherm.

Galaxy Watch3

De meest geavanceerde gezondheidsmonitor op een smartwatch

De Galaxy Watch3 gezien vanuit een hoek van 45mm in Mystic Black met een sportieve, klassieke wijzerplaat. De Galaxy Watch3 gezien vanuit een hoek van 45mm in Mystic Black met een sportieve, klassieke wijzerplaat.

Galaxy Tab S7 | S7+

De Galaxy Tab S7+ wordt vanuit een hoek weergegeven met het Book Cover-toetsenbord. Het toetsenbord is onderaan losgekoppeld. Een S Pen zweeft in de lucht en wijst naar het scherm. Het scherm toont een levendige illustratie van een vogel tussen de bladeren en bloemen. De Galaxy Tab S7+ wordt vanuit een hoek weergegeven met het Book Cover-toetsenbord. Het toetsenbord is onderaan losgekoppeld. Een S Pen zweeft in de lucht en wijst naar het scherm. Het scherm toont een levendige illustratie van een vogel tussen de bladeren en bloemen.

SmartTag

Label het. Vind het. Gewoon slim

SmartTag in zwart gezien vanaf de voorkant. SmartTag in zwart gezien vanaf de voorkant.

Why Galaxy

Why Galaxy

Word vertrouwd met het buitengewone

Gedaan met kiezen tussen wat je leuk vindt en wat je nodig hebt.

Een jongen op het strand doet alsof hij over de ondergaande zon op de achtergrond springt. Een jongen op het strand doet alsof hij over de ondergaande zon op de achtergrond springt.

Retail Hub

Retail Hub

Net zo'n ervaring als in een echte winkel

Wellnesszone en deel van welkomst-LFD-scherm met in de achtergrond een Galaxy Note20-marketingafbeelding. Wellnesszone en deel van welkomst-LFD-scherm met in de achtergrond een Galaxy Note20-marketingafbeelding.

Sorry, er zijn geen resultaten gevonden.

*Afbeelding is gesimuleerd voor illustratieve doeleinden.

*Afbeelding van de Galaxy S21+ 5G-telefoon in Phantom Violetm Galaxy Buds Pro in Phantom Violet en de Galaxy Watch2 in Rose Gold gesimuleerd voor illustratiedoeleinden.

*Afbeelding van Galaxy Buds Pro oordopjes ter illustratie gesimuleerd.

*Afbeelding van Galaxy Note20 Ultra, Galaxy Watch3 en Galaxy Buds Live gesimuleerd ter illustratie.

*Afbeelding van Galaxy Note20 en Note20 Ultra gezien vanuit een hoek gesimuleerd ter illustratie.

*Afbeelding van Galaxy Z Fold2 uitgevouwen en gezien vanaf de voorkant met de achtergrondafbeelding van een vlinder op het scherm gesimuleerd ter illustratie.

*Afbeelding van elf Galaxy S20 FE-telefoons rechtopstaand in een cirkel gesimuleerd ter illustratie.

*SmartTags hebben een Bluetooth-bereik van 120 m. De werkelijke prestaties kunnen variëren afhankelijk van de omgeving waarin ze worden gebruikt.