Galaxy S7 and S7 edge Accessories

Galaxy s7 and Galaxy S7 edge with cases

CASES

Galaxy s7 edge with case

LED View Cover Via de ledlampjes ontvang je belangrijke informatie en meldingen. Je kunt icoontjes koppelen aan je contactpersonen zodat je precies weet wie er belt. En je hoeft alleen maar over de cover te vegen om oproepen te beantwoorden of het alarm uit te schakelen.

Galaxy s7 with LED view cover
Galaxy s7 edge with LED view cover

Clear View Cover De Clear View Cover benadrukt de verfijnde vormgeving van de Galaxy S7 en de Galaxy S7 edge. Door over de doorzichtige cover te vegen kun je verschillende acties uitvoeren, zoals het beanwoorden van oproepen of het regelen van je muziek.

Galaxy s7 with clear view cover
Galaxy s7 edge with clear view cover

S View Cover SliSchuif je Galaxy S7 of Galaxy S7 edge in deze elegante matte cover. Als de cover dicht is, wordt de display uitgezet maar krijg je een aangepast scherm waarmee je oproepen kunt beantwoorden, muziek kunt afspelen en foto's kunt maken.

Galaxy s7 with s view cover
Galaxy s7 edge with s view cover

Leather Cover De hoogwaardige Leather Cover, die speciaal op maat is gemaakt voor je Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 edge, maakt een elegant statement en slaat een uitstekend figuur. Hij biedt de Samsung Galaxy S7 en de Galaxy S7 edge bovendien een stevige greep waarmee alles precies goed aanvoelt.

Galaxy s7 with leather cover

Flip Wallet De Flip Wallet is slank en functioneel. Je essentiële pasjes zitten veilig binnenin opgeborgen, terwijl de hoes de Galaxy S7 en de Galaxy S7 edge stevig omsluit.

Galaxy s7 edge with Flip Wallet

Clear Cover Deze hoes, ontworpen volgens dezelfde principes als de Galaxy S7 en de Galaxy S7 edge, heeft een rank, speciaal ontworpen silhouet en biedt betrouwbare bescherming.

Galaxy s7 with clear cover
Galaxy s7 edge with clear cover

Keyboard Cover Er gaat niets boven typen op een echt toetsenbord. Klik dit Samsung Galaxy S7 toetsenbord vast aan de voorkant en de schermgrootte wordt automatisch aangepast. Als je klaar bent, past het precies aan de achterkant.

Galaxy s7 with keyboard cover
Galaxy s7 edge with keyboard cover

POWER

Closeup of a samsung charger

Wireless Charger Zelfs zonder kabel gaat opladen snel. Voor het opladen van je Galaxy S7 of Galaxy S7 edge hoef je het toestel alleen maar op de standaard te plaatsen. En doordat hij rechtop staat, kun je je telefoon ook tijdens het opladen blijven gebruiken.

Wireless charger with galaxy s7

Battery Pack Het is een krachtige, draadloze oplader die buitengewoon snel werkt. Niet alleen bij het opladen van je Galaxy S7 of Galaxy S7 edge, maar ook bij het opladen van zichzelf. Dus of je nu in de bus zit of op het strand, de Battery Pack is een betrouwbare metgezel. *Beschikbaar in twee capaciteiten:
10200mAh and 5100mAh.

Battery pack with galaxy s7 edge

Backpack De Backpack is speciaal is ontworpen voor de Galaxy S7 en de Galaxy S7 edge. De werkduur van de batterij van de Galaxy S7 en de Galaxy S7 edge wordt op de meest eenvoudige wijze verlengd. Je kunt je telefoon gewoon blijven gebruiken en dus ook foto's maken en naar muziek luisteren. Uitzetten is niet nodig en ook extra connectoren zijn niet nodig. Een voedingslampje geeft aan hoeveel stroom je nog hebt.

Backpack with galaxy s7
Backpack with galaxy s7 edge