Laat je onderdompelen in een groter scherm dat toch comfortabel in de hand ligt. De Galaxy S8 en S8+ ontsnappen aan de normale grenzen van een scherm omwille van een gestroomlijnd, ononderbroken oppervlak dat naadloos doorloopt over de randen heen. Hiervoor hebben we de smartphone zowel aan de binnen- als buitenkant volledig opnieuw uitgevonden. Zo hebben we de startknop geïntegreerd onderaan het scherm en hij komt alleen tevoorschijn wanneer je hem nodig hebt. Zo beschik je over een groter beeld terwijl de smartphone zijn bescheiden afmetingen behoudt.

Infinity Display

De grenzen voorbij

Het Infinity Display zet een nieuwe standaard neer voor een ononderbroken kijkbeleving waar je volledig in opgaat. Je krijgt een groter scherm ook al behoud je hetzelfde formaat van smartphone. Hoewel ze een ruimer beeld bieden, voelen de Galaxy S8 en de S8+ klein aan waardoor ze makkelijk in je hand passen en eenvoudig te bedienen zijn.

Galaxy S8 in horizontale modus
Grote walvis met duiker onder in de zee

Het grote scherm dat klein aanvoelt

Je voelt meteen hoe de comfortabele grip van de gestroomlijnde rondingen ervoor zorgt dat het toestel makkelijk is vast te houden terwijl je op het grotere scherm naar een film kijkt. Belangrijke snelkoppelingen bevinden zich op elk ogenblik binnen handbereik via de eenvoudige swipefunctie aangezien het edge-scherm beschikbaar is op zowel de Galaxy S8 als de S8+.

Hand met Galaxy S8
Hand met daarin een Galaxy S8

Gestroom-lijnd over de hele lijn

De strakke voorkant loopt over in de al even gestroomlijnde achterkant. De camera steekt bijna niet uit, zodat ook de achterkant van het toestel egaal is.

Video: de achtercamera van de Galaxy S8 steekt niet uit
Bovenhelft achteraanzicht Galaxy S8

Meer scherm betekent dat je meer kunt zien

Of het nu om films of games gaat, je wordt vanzelf in het scherm van de Galaxy S8 of S8+ getrokken. Dat komt niet alleen door het grootste, meest meeslepende display voor Galaxy smartphones van dit formaat, maar het is ook dankzij de beeldverhouding van 18,5:9 waardoor elke scène helemaal op je scherm past.

0

Vooraanzicht Galaxy S8 illustreert schermdiagonaal van 5,8 inch
Galaxy S8
570 ppi

0

Front view of Galaxy S8+ showing its 6.2 inch screen size
Galaxy S8+
529 ppi

* Infinity Display: een Full Frontal, edge-to-edge scherm zonder enige rand

* De resolutie staat standaard op Full HD+. Dit kan in de instellingen worden veranderd in WQHD+.

* Diagonaal gemeten bij vlak scherm zonder rekening te houden met de afgeronde randen.

Scroll minder, doe meer

Een bericht versturen terwijl je een film bekijkt, of een lijst maken terwijl je de browser gebruikt. Dankzij het grotere scherm kan je efficiënt multitasken, bepaal je zelf waarop je wilt focussen en verander je eenvoudig de grootte van het venster. Richt je je aandacht slechts op één app dan zie je meer van je artikel of social media en hoef je dus minder te scrollen.

Galaxy S8 in horizontale modus met heel veel content op het scherm

Onzichtbaar en toch toegankelijk

De nieuwe navigatietoetsen verschillen niet van de fysieke toetsen waar je aan gewend bent. Ze zijn mooi onopvallend - tot je ze nodig hebt. De startknop vind je terug op z'n vertouwde plek en kan zoals altijd worden gebruikt door er eenvoudigweg op te duwen.

Druksensor

Indrukken voor de starttoets

Afbeelding: deconstructiemodel van Galaxy S8
Video: eerst zie je de druksensor in een gedeconstrueerde Galaxy S8, waarna de onderdelen bij elkaar komen en een complete smartphone vormen. Tenslotte komt de smartphone overeind en zie je de starttoets aan de voorkant.

Ontworpen voor de toekomst

Geniet van naadloze navigatie op de Galaxy S8 en S8+ met een gestroomlijnde, heldere bedieningsinterface die mooi aansluit bij het strakke Infinity Display. Wanneer je vanuit het AOD (Always On display) ontgrendelt en tussen apps wisselt, oogt wat op het scherm verschijnt al net zo aantrekkelijk als de buitenkant van het toestel.

Contour van Galaxy S8
  • Screenshot: AOD op Galaxy S8 scherm
  • Screenshot: Galaxy S8 ontgrendelscherm
  • Screenshot: Galaxy S8 startscherm
  • Screenshot: pagina met apps-tray op Galaxy S8
Nachtelijke sterrenhemel

Wat zit er in de doos

Uitgespreide inhoud van de doos
Onderdelen
Handset
Tuned by AKG oortelefoon
USB-kabel (type-C)
Reisadapter
USB-connector (C-naar-A)
MicroUSB-connector (C-naar-B)
Uitwerppin
Oortjes
Snelstartgids & Smart Switch infoblad

Pre-order je Galaxy S8 | S8+ voor 20 april en ontvang hem 8 dagen voor de officiële lancering.

Bestel de Galaxy S8 of de Galaxy S8+ tussen 29 maart 2017, 18.00 uur en 19 april 2017, 23.59 uur en ontvang hem (bij voldoende voorraad) 8 dagen voordat de reguliere verkoop begint.

Pre-order nu
Kies jouw S8
S8
S8+
S8+ Dual Sim
SM-G950FZKALUX
Galaxy S8
Midnight Black
all
  • Infinity display
  • Baanbrekende camera
  • Betrouwbare beveiliging
  • Makkelijk en snel overstappen met Smart Switch
Midnight Black
all
all
all
all
all
all
all
all
all
all
all
all
 
Binnenkort beschikbaar.
Andere shops
x

Dit artikel is toegevoegd aan je winkelwagen.

Ga verder met bestellen »