Denk thuis groen

Energie besparen, efficiënt wassen en weten
hoe je onnodig verspillen stopt, leidt tot een huis
waarvan iedereen profiteert.

Groen voor jou én voor de aarde

Er worden elke dag talloze apparaten gebruikt. De SmartThings-app1 kan helpen je energieverbruik bij te houden en elke dag verspilling te voorkomen.

SmartThings Energy

Controleer energieverbruik om meer te besparen

Dankzij de SmartThings Energy-service2 isis het bijhouden van je maandelijkse energieverbruik super eenvoudig. Vermoed je een verbruikspiek? Controleer welke apparaten de meeste stroom
hebben verbruikt, zodat je bewust kunt
proberen energie te besparen.

AI Wash

Vind het efficiëntste wasprogramma

Niet zeker welk wasprogramma je moet gebruiken of hoeveel wasmiddel? De wasmachine stelt het optimale wasprogramma voor en detecteert automatisch het vuilniveau om de juiste hoeveelheid wasmiddel en water af te geven3.

SmartThings Home Care

Controleer al je apparaten

De koelkast open laten staan kan iedereen overkomen. Gelukkig detecteert de SmartThings Home Care-service4 de koelkastdeur wanneer deze wordt geopend en stuurt het een melding naar de tv waar je naar kijkt, zodat je de deur dicht kunt doen om energieverspilling te voorkomen.

Zorg voor jezelf, zorg voor de aarde

Ontdek meer met SmartThings!

*Alle apparaten moeten zijn verbonden met Wi-Fi of een ander draadloos netwerk en geregistreerd met en enkele Samsung Account. Beschikbaarheid kan variëren per land, regio, serviceprovider, netwerkomgeving of apparaat en kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Afbeeldingen en inhoud op het scherm worden gesimuleerd voor illustratieve doeleinden. De werkelijke gebruikersinterface kan variëren afhankelijk van de softwareversie, het model, de regio en andere factoren

  1. Beschikbaar op Android- en iOS-apparaten. (Android OS 8↑, iOS 13↑) Een Wi-Fi-verbinding en een Samsung Account zijn vereist.
  2. De beschikbaarheid van de SmartThings Energy-service kan per land, regio of apparaat verschillen. Beschikbaar op Android- en iOS-apparaten. (Android OS 8↑, iOS 13↑) Een Wi-Fi-verbinding en een Samsung Account zijn vereist. Alle apparaten moeten worden geregistreerd in de SmartThings-app om het energieverbruik te controleren.
  3. De beschikbaarheid van AI Wash kan per land, regio of apparaat verschillen. Alleen beschikbaar als de wasmachine of wasdroger AI Control heeft en met de Wi-Fi is verbonden.
  4. De beschikbaarheid van de SmartThings Home Care-service kan per land, regio of apparaat verschillen. Koelkastdeur-detectie kan variëren afhankelijk van de werkelijke gebruiksomgeving. Alle apparaten moeten zijn geregistreerd in de SmartThings-app om omstandigheden te controleren en onderhoudsmeldingen te ontvangen. Beschikbaar op Android- en iOS-apparaten. (Android OS 8↑, iOS 13↑) Een Wi-Fi-verbinding en een Samsung Account zijn vereist.
  5. U wordt doorgestuurd naar de website van Aeotec voor de transactie. Samsung.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van of transacties die worden uitgevoerd op externe sites, omdat het geen controle heeft over websites van derden en niet verantwoordelijk is voor informatie die u verstrekt op dergelijke websites. Alle verantwoordelijkheden met betrekking tot de transactie en de Aeotec-producten liggen bij een relevante Aeotec-entiteit.