Hoe installeer en activeer ik de SIM-kaart op de Galaxy S22-serie

Leer hoe je een SIM-kaart installeert op de Galaxy S22-serie. Als je SIM-kaart niet geactiveerd was tijdens de eerste installatie, kunt je deze activeren via SIM-kaartbeheer.

Hoe installeer en activeer ik de SIM-kaart op de Galaxy S22-serie Hoe installeer en activeer ik de SIM-kaart op de Galaxy S22-serie

Laten we eerst eens kijken naar de onderkant van de S22-apparaten

S22 Ultra

1.      S Pen / 2. Luidspreker / 3. USB-C / 4. Microfoon / 5. SIM-kaart

S22 / S22+

1.      SIM kaart / 2. Microfoon / 3. USB-C / 4. Luidspreker

De SIM-kaart zit vlakbij de microfoon, dus verwar ze niet

Steek de uitwerppen loodrecht in de opening van de lade

Trek de lade uit

Plaats de SIM-kaart met de goudkleurige contactpunten naar boven

Als je S22-apparaat dual SIM is, draai je de lade om en plaats je de tweede SIM-kaart eronder

Plaats de lade terug in de sleuf

Als de SIM-kaart niet stevig in de lade is bevestigd, kan deze verschuiven of eruit vallen

Zorg ervoor dat de lade droog is voordat je hem terugplaatst in je apparaat

Steek de lade volledig in het toestel de om te voorkomen dat er vloeistof in je apparaat kan komen

Als de SIM-kaart niet is geactiveerd tijdens de eerste installatie, gebruik je SIM-kaartbeheer

Instellingen

Verbindingen

SIM-kaartbeheer

Activeer de SIM-kaart

SAMSUNG

Samsung Community Samsung Community

Samsung Community

Stel je vraag aan onze Samsung community
of deel je ervaringen met andere gebruikers.

Remote Service Remote Service

Hulp op Afstand

Ondersteuning nodig?
Maak gebruik van Hulp op Afstand voor smartphones.

Bedankt voor je feedback!