Wat is USB Type C?

USB Type C is een multifunctionele USB aansluiting. Het voornaamste voordeel van een Type C USB aansluiting is dat je deze aansluiting ook ondersteboven kunt inpluggen. Geen gedoe meer met het koppelen van je accessoires of laders!

Wat is USB Type C?

Verder heeft een USB C Type meer capaciteit om je apparaten sneller te laden. Ook zijn datasnelheden verbeterd waardoor het makkelijker wordt om je toestel te laden en tegelijk data te verzenden.
De eerste Samsung Smartphones met een USB Type C zijn de Samsung Galaxy A3Samsung Galaxy A5Samsung Galaxy S8(+) en de Samsung Galaxy Note8.