Werkt mijn telefoon als ik een buitenlandse SIM kaart plaats?

service

Indien je een toestel hebt dat niet provider-gebonden is, werkt het toestel ook met een buitenlandse SIM-kaart. Heb je een toestel dat is gebonden aan een provider – zoals Vodafone of T-Mobile – dan is het niet mogelijk om een SIM-kaart van een buitenlandse provider te gebruiken. Je dient een SIM-kaart in je toestel te plaatsen van deze betreffende provider om gebruik te kunnen maken van de data- en belfuncties.