Zo gebruik je de AR Emoji Sticker

AR (Augmented Reality) Emoji is een functie waarmee een geanimeerde versie van jezelf wordt gemaakt, die je vervolgens kan gebruiken om jouw bewegingen en gezichtsuitdrukkingen vast te leggen. Het is mogelijk om gezichtsuitdrukkingen, acties, aangepaste tekst, versieringen en achtergronden toe te voegen om je eigen stickers te maken.

An AR Emoji Sticker of a man dancing.

Opgelet: AR Emoji's zijn enkel beschikbaar op specifieke apparaten en sommige bewegingen of uitdrukkingen worden mogelijk niet herkend. De icoontjes en schermen kunnen enigszins afwijken van de onderstaande illustraties, afhankelijk van uw apparaat, besturingssysteem en thema.

Stap 1. Samsung-map gemarkeerd in het hoofdmenu van de smartphone. Stap 1. Samsung-map gemarkeerd in het hoofdmenu van de smartphone.

Stap 1. Open uw “Samsung”-map.

Stap 2. AR Zone-logo. Stap 2. AR Zone-logo.

Stap 2. Tik op “AR Zone”.

Step 3. Optie AR Emoji Stickers gemarkeerd. Step 3. Optie AR Emoji Stickers gemarkeerd.

Stap 3. Tik op “AR Emoji Stickers”.

Je kunt de app ook vinden door “AR Zone” in de Zoekbalk te typen of door naar “Instellingen” > “Apps” > “AR Emoji Stickers”te gaan.

Opgelet: AR Emoji, AR Emoji Editor, AR Emoji Stickers zijn enkel beschikbaar als de AR Zone app wordt ondersteund door je smartphone.

Stap 1. Optie AR Emoji Stickers is gehighlight. Stap 1. Optie AR Emoji Stickers is gehighlight.

Stap 1. Tik op “AR Emoji Stickers”.

Stap 2. In het menu "aanmaken" tikken op de pijl om verder te gaan en te kiezen om een sticker aan te maken met de camera of op basis van een gemarkeerde afbeelding. Stap 2. In het menu "aanmaken" tikken op de pijl om verder te gaan en te kiezen om een sticker aan te maken met de camera of op basis van een gemarkeerde afbeelding.

Stap 2. U kunt verder gaan met de Emoji op het scherm door op de pijl te tikken, of u kunt tikken op "Mit camera erstellen" of "Von Bild erstellen".

Stap 3. Menu om uw AR Emoji Sticker te personaliseren. Stap 3. Menu om uw AR Emoji Sticker te personaliseren.

Stap 3. Werk uw AR Emoji Sticker bij.

Stap 4. “Klaar” knop is gehighlight. Stap 4. “Klaar” knop is gehighlight.

Stap 4. Tap “Klaar” om de wijzigingen op te slaan.

Je kunt verschillende pakketten stickers downloaden in het deel Stickers downloaden om meer beschikbare stickers te hebben.

Stap 1. Gepersonaliseerde stickers highlighten. Stap 1. Gepersonaliseerde stickers highlighten.

Stap 1. Tik op Gepersonaliseerde stickers maken.

Stap 2. Menu "Download stickers" met een downloadknop gehighlight. Stap 2. Menu "Download stickers" met een downloadknop gehighlight.

Stap 2. Selecteer het pakket stickers dat u wilt downloaden.

Stap 3. Menu "Download stickers" met een downloadbalkje. Stap 3. Menu "Download stickers" met een downloadbalkje.

Stap 3. Wacht tot de download is voltooid.

Stap 4. Galerij met de nieuwe AR Emoji Stickers. Stap 4. Galerij met de nieuwe AR Emoji Stickers.

Stap 4. De nieuwe stickers zullen beschikbaar zijn op uw smartphone.

Wanneer Je een AR Emoji Stickers hebt gemaakt, kun je ze opslaan in de galerij zodat je ze gemakkelijk kunt vinden en delen.

Stap 1. AR Emoji Stickers weergegeven op het scherm. Stap 1. AR Emoji Stickers weergegeven op het scherm.

Stap 1. Selecteer de AR Emoji Sticker.

Stap 2. Knop “Toevoegen aan Galerij” gehighlight. Stap 2. Knop “Toevoegen aan Galerij” gehighlight.

Stap 2. Tik op “Toevoegen aan Galerij”.

Stap 3. Formats waarin u uw AR Emoji Sticker kunt opslaan gehighlight. Stap 3. Formats waarin u uw AR Emoji Sticker kunt opslaan gehighlight.

Stap 3. Selecteer het format waarin u de AR Emoji Sticker wilt opslaan.