Hoe gebruik je Diagnostics in de Samsung Leden app op je Galaxy telefoon?

Samsung Members biedt supportdiensten aan klanten, zoals probleemdiagnose voor het toestel, en laat gebruikers vragen en foutrapporten indienen. Je kan ook informatie delen met anderen in de Galaxy-gebruikersgemeenschap of het laatste nieuws en tips bekijken. Samsung Members kunnen je helpen bij het oplossen van problemen die je ondervindt bij het gebruik van je toestel.

Voordat je de onderstaande aanbevelingen uitprobeert, moet je eerst controleren of de software van je toestel en de bijbehorende apps bijgewerkt zijn tot de nieuwste versie. Volg om de software van je mobiele apparaat bij te werken, de volgende stappen:

Stap 1. Ga naar Instellingen > Software update.

Stap 2. Tik op Downloaden en installeren.

Stap 3. Volg de instructies op het scherm.

Je telefoon diagnoses gebruiken met Samsung Members

Je kan tests uitvoeren om te controleren of je telefoon goed werkt met Diagnostiek in de Samsung Members app. Volg de onderstaande stappen om Diagnostics via Samsung members uit te voeren.

Plus-pictorgram en Krijg hulp geselecteerd op Samsung Members. Plus-pictorgram en Krijg hulp geselecteerd op Samsung Members.

Stap 1. Start de Samsung Members-app en tik op het Plus (+)-pictogram voor meer opties. Ja kan ook tikken op Krijg hulp.

Geselecteerde diagnostiek. Geselecteerde diagnostiek.

Stap 2. Selecteer Diagnostiek.

Start geslecteerd. Start geslecteerd.

Stap 3. Als u alle diagnostische controles wilt doorlopen, druk dan op Start.

Controlescherm weergegeven. Controlescherm weergegeven.

Stap 4. Je Galaxy-telefoon zal dan de controles doorlopen. Volg dan de instructies op het scherm om de controle te voltooien.

Diagnose item menu weergegeven. Diagnose item menu weergegeven.

Stap 5. Als je liever alleen een specifieke instelling wilt controleren, tik je gewoon op de instelling om te beginnen.

Hoe kan je een foutrapport indienen?

Met de Samsung Members-app kan je een foutrapport indienen om je telefoon te verhelpen. Je kunt een rapport indienen over problemen zoals traag toestel, oververhitting, systeem/instellingen, en nog veel meer. Bekijk hieronder de stappen om een foutenrapport in te dienen.

Plus-pictogram geselecteerd. Plus-pictogram geselecteerd.

Stap 1. Start de Samsung Members-app en tik op het Plus (+)-pictogram voor meer opties.

Foutrapporten geselecteerd. Foutrapporten geselecteerd.

Stap 2. Tik op Foutrapporten.

Weergegeven categorieën foutmeldingen. Weergegeven categorieën foutmeldingen.

Stap 3. Kies uit de categorieën op welke problemen je toestel kan stuiten uit de lijsten.

Details van foutmeldingen worden weergegeven. Details van foutmeldingen worden weergegeven.

Stap 4. Voer de details van het probleem in of voeg een video of schermafbeelding bij om het begrijpelijker te maken. Druk dan op het zend-pictorgam om het rapport te voltooien.

Opmerking: De schermafbeeldingen en het menu van het apparaat kunnen variëren, afhankelijk van het model en de softwareversie van het apparaat.

Hoe gebruik je de Samsung Members-app?

Als je problemen ondervindt met je Samsung mobiel, tablet of wearables, kun je ons een vraag sturen in de Samsung Members-app. Meer informatie over het verzenden van een foutenrapport.

Ondersteuning nodig?
Maak gebruik van Hulp op Afstand voor smartphones.