Food & Home

3 načina da kreiraš zdrav dom

Uživaj u svom domu znajući da ga Samsung proizvodi održavaju čistim i urednim.

Tokom poslednjih nekoliko godina, postali smo svesniji svog okruženja i mnogi preduzimaju korake da poboljšaju atmosferu u svojim domovima.

Kupujemo razne biljke u saksijama kako bi osvežili sobe u kojima boravimo ili pak koristimo pametnije i čistije osmišljen prostor za skladištenje stvari, a takođe i mnogo češće usisavamo prašinu. Uz Prečišćivač vazduha, Mašina za sušenje veša i naš Samsung Jet™ usisivač, možeš da poboljšaš ambijent svog doma i stvoriš čistije okruženje.

1
Usredsredi se na nevidljivo

Često se fokusiramo samo na jedan aspekt unapređenja doma dok zapostavljamo sve ostale. Moramo voditi računa i o onome što možemo da vidimo ali i o onome što ne vidimo.

Kvalitet vazduha oko nas je od vitalnog značaja za naš osećaj udobnosti. Oni koji pate od polenske groznice i alergija to vrlo dobro znaju. Često koristimo razne biljke u saksijama kako bismo prečistili vazduh u svom domu, međutim Prečišćivač vazduha predstavlja još bolje rešenje za čistiji vazduh u tvom domu.

To je wind-free rešenje za uklanjanje alergena i prašine koja se zadržava u tvom domu.

2
Ostaje svež

Kada na kraju dana stigneš kući, verovatno ni ne razmišljaš o tome koliko se raznih mirisa i prljavštine zadržava na tvojoj odeći. Umesto da odeću pokušavaš da očistiš pre ulaska u kuću ili da je stalno pereš, Mašina za sušenje veša nudi bolje rešenje.

Ako u AirDresser odlažeš odeću koju svakodnevno nosiš napolju, ne moraš više da brineš o stalnom održavanju odeće i uklanjanju neprijatnih mirisa, a tvoja odeća će duže biti sveža i spremna za ponovno nošenje.

3
Spremi se, Jet, sad!

Često usisavanje prašine je još jedan način održavanja zdravog doma. Iznenađujuće je koliko čisti tepisi mogu da utiču na dobro raspoloženje u domaćinstvu.

Zato je Samsung Jet™ od ogromne pomoći. Ne samo što je elegantno dizajniran pa se lako skladišti, već ima i usisnu snagu od 200 W kao i mlaznicu koja se može produžiti, što ti omogućava da očistiš teško dostupna mesta, čineći čišćenje mnogo jednostavnijim.*

Zdravi domovi na Instagramu

Pogledaj kako ovi ljudi uspevaju da održavaju zdravlje svojih domova:

4

Da li si spreman da počneš?

Promeni svoje okruženje da neguješ zdrav i srećan dom.

* Usisna snaga zavisi od modela.

Pročitaj sada ove priče