Fotografija / #withGalaxy

Izbliza i iza
scene sa bendom BTS

Pogledaj šta nove zvezde K-popa postižu kada ne nastupaju #withGalaxy.

Bend BTS pravi grupni selfi. Svi članovi benda sede na podu i prave BTS selfi telefonom Galaxy S20+ koji drži Džang Kuk.
Video započinje Šugar koji drži telefon sa kamerom okrenutom prema njemu, ekran je podeljen, a na levoj strani se pojavljuje tekst „Galaxy S20”. U narednih nekoliko kadrova prikazuje se trodelni video snimak različitih članova benda BTS kako se smeju i plešu dok gledaju u kameru. Video se završava grupnim selfijem benda dok se na ekranu pojavljuje tekst „Snimljeno #withGalaxy S20”.

Kako se članovi benda BTS opuštaju van bine? Proveli smo neko vreme sa zvezdama K-popa kako bismo fanovima pružili informacije iz prve ruke #withGalaxy. Pogledaj trenutke BTS iza scene i vidi drugačiju stranu benda.*

1 7
1 7

Zastoji su upravo postali bolji

Ovo su alati koji su ti neophodni da kvalitetno potrošiš slobodno vreme – od usavršavanja uglova za selfije do igranja na hiperbrzim 5G vezama.

Na slici su Galaxy S20 nebesko roze boje, Galaxy S20+ nebesko plave boje i Galaxy S20 Ultra 5G kosmičko sive boje, slikani sa zadnje strane i delimično se preklapaju, prikazani od ivice do ivice, a S20 je prvi sa leva

Galaxy S20 | S20+ | S20 Ultra 5G

Fotografija dva telefona Galaxy Buds+ nebesko plave boje koji se nalaze u futroli nebesko plave boje

Galaxy Buds+

*Slike su izmenjene.

Sada pročitaj ove priče