Šta da radim kada se razlikuju jačina zvuka u levoj i desnoj slušalici Galaxy Buds Pro?

Ako koristite Galaxy Buds Pro i smatrate da se jačina zvuka leve i desne slušalice razlikuju, probajte problem rešiti kako je preporučeno u nastavku.

Pre nego što isprobate dole navedene preporuke, proverite da li su softver i srodne aplikacije vašeg uređaja ažurirani na najnoviju verziju. Da biste ažurirali softver vašeg mobilnog uređaja, sledite ove korake.

Korak 1. Idite na Podešavanja> Ažuriranje softvera.

Korak 2. Kucnite na Preuzmi i instaliraj.

Korak 3. Sledite uputstva na ekranu.

Zašto zvuk u levoj i desnoj slušalici nije uravnotežen?

Jačina zvuka vaših slušalica Galaxy Buds Pro može se razlikovati levo i desno ako slušalice nisu pravilno postavljene u uvo.

Za najbolji kvalitet zvuka i normalno funckionisanje, veoma je važno da slušalice Galaxy Buds Pro savršeno stavite u uši. Ako slušalice ne nosite pravilno, možda neće raditi ili će kvalitet zvuka bit loš.

Prvo, više o tome kako pravilno nositi slušalice Galaxy Buds Pro i kako ih koristiti možete da saznate na „Kako pravilno koristiti Galaxy Buds Pro” putem Samsung podrške.

Neuravnoteženi zvuk

Proverite podešavanja aplikacije Galaxy Wearable

Ako jačina zvuka na levoj i desnoj strani nije ista, iako pravilno nosite slušalice, proverite podešavanje Balans zvuka levo/desno u aplikaciji Galaxy Wearable i promenite je u sredinu kao što je prikazano u nastavku.

Korak 1. Otvorite aplikaciju Galaxy Wearable, a zatim tapnite na Napredno.

Korak 2. Tapnite na meni Poboljšanje zvuka.

Podešavanje balansa zvuka 1

Korak 3. Postavite Balans zvuka levo/desno na sredinu.

Podešavanje balansa zvuka 2

Napomena:

  •  Aplikacija Galaxy Wearable kompatibilna je sa Android uređajima koji rade sa sistemom Android 7.0 ili noviji te sa 1,5 GB ili više Radna memorija-a, ali slušalice Galaxy Buds Pro nisu kompatibilne sa aplikacijom iOS Buds i mogu se povezati samo preko Bluetooth-a.
  •  U slučaju Android uređaja koji nisu Samsung neke funkcije možda neće biti dostupne kao što su na Samsung uređajima.
  •  Snimke ekrana i meniji uređaja mogu se razlikovati u zavisnosti od modela uređaja i verzije softvera.

Ako imate problema sa vašim Samsung mobitelima, tabletima ili nosivim uređajima, možete nam poslati pitanje u aplikaciji Samsung Members.

To nam omogućava da pažljivije pogledamo šta se dešava. Podaci su anonimni i čuvaju se samo tokom provere. Saznajte više o slanju izveštaja o grešci putem „Kako se koristi aplikacija Samsung Members”.

Zahvaljujemo na povratnim informacijama