De grote verdwijntruc van Samsung

Samsung België 30.05.2018

De jongste telg uit de QLED TV serie is zeker weer een technisch hoogstandje. Het geeft antwoord op de belangrijke vraag: Hoe integreer je je TV perfect in je interieur? Door Samsungs grote verdwijntruc: de Ambient Mode. Lees er snel meer over op Discover!

Tot rust komen


Is een flinke dosis Netflix jouw manier om te ontspannen na een lange dag? We hear you! Vorig jaar spendeerde de gemiddelde Vlaming zo’n 170 minuten per dag voor de televisie*… Maar om echt te kunnen ontspannen, is het belangrijk om ook echt tot rust te kunnen komen in je interieur. Het is dus van cruciaal belang om je televisie – hoe design die ook is – perfect in dat Instagram-worthy interieur van je te integreren.

Weg met het grote, lege, zwarte vlak


Samsungs ontwerpfilosofie is om alles wat kan afleiden onzichtbaar weg te werken. Om van jouw QLED TV een echt onderdeel van je interieur te maken, ontwikkelde de tech gigant de Ambient Mode. Koos jij voor een gedurfd behang? Of heb je een mooie betonnen of stenen muur? Dan wil je die zeker niet verbergen achter een groot zwart vlak, toch? Als jij een mooie statementmuur in je leefruimte hebt, kan je de QLED TV dankzij de Ambient Mode die muur laten nabootsen. Zo doet de TV nooit meer afbreuk aan de sfeer die de muren uitstralen! Activeer de Ambient Mode eenvoudig via de afstandsbediening, of zelfs met een stemcommando.

The screen you will love (not) seeing


In Ambient Mode maak je je QLED TV transparant en integreert je hem naadloos in je interieur. Wil je de Ambient Mode een praktisch kantje geven? Kies dan voor de Info modus en laat de televisie weersinformatie of het belangrijkste nieuws weergeven. Op een subtiele, rustige achtergrond, uiteraard. Ben je eerder een fotoliefhebber of een nostalgisch type? Met foto’s van je smartphone of uit de Samsung Cloud creëer je met jouw QLED TV een actieve fotowand. De speciaal ontworpen muurbevestiging sluit je QLED TV bovendien strak aan op de muur van je living zodat hij naadloos in de omgeving opgaat.

Minimalisme troef


Stoor jij je ook mateloos aan de wirwar van kabels die vaak zichtbaar aanwezig zijn bij TV’s? Design ligt Samsung zo nauw aan het hart dat net zo veel aandacht aan de achterkant als aan de voorkant van jouw TV werd besteed. Met One Invisible Connection voegde Samsung al die ineengedraaide kabels samen tot één dunne kabel, die ook nog eens zo goed als onzichtbaar is. En meer heb je niet nodig! De achterkant van de QLED TV is zo strak en minimalistisch gemaakt dat je televisie gewoon in het midden van je interieur kan worden neergezet.

100% kleurvolume


Buiten prachtige designoplossingen staat de televisie uiteraard ook garant voor een ongeëvenaarde kijkervaring, met de beste beeldkwaliteit ooit. Het kleurvolume geeft aan hoe goed kleuren worden weergegeven, op elk helderheidsniveau. Je kunt het vergelijken met het volume van je stereo hoger zetten voor een volledige surround ervaring. Dankzij zijn baanbrekende Quantum Dot-technologie zorgt de QLED TV voor 100% kleurvolume. Verlichting, inval van zonlicht, een te donkere kamer… Niets zal nog invloed hebben op de kwaliteit van jouw kijkervaring. Met de QLED TV zie je altijd de kleuren zoals ze werkelijk zijn.

Maak tijd om te kijken, niet om te zoeken


Met de SmartThings app van Samsung is het nu nog eenvoudiger om je televisie te installeren. Geen gedoe meer met ingewikkelde instellingen of zoeken naar wachtwoorden: in enkele kliks is je TV geïnstalleerd. De app logt je zelfs in op je favoriete videodiensten met dezelfde account als op je smartphone of tablet. Zo geniet je nog sneller volop van wat jouw QLED TV te bieden heeft!

Meer inspiratie?


Wil je meer weten over de Ambient Mode en de ‘No Gap Wall-Mount’? Ga dan direct naar de style sectie van de QLED website .

* Zo blijkt uit de CIM TV-studie, die op een continue en gestandaardiseerde wijze het televisie kijken in België meet.

INTERESSANT VOOR JOU

De smart TV die steeds slimmer wordt

Binnenkort hoef je écht niet meer van je plek te komen want dan bestuur je je huishouden vanaf één plek, namelijk je zetel! Met de nieuwste QLED smart TV’s heb je de regie in handen. En zonder dat daar vier of meer afstandsbedieningen aan te pas komen. We zetten de mogelijkheden voor je op een rij.

Tien dingen om op te letten als je een TV koopt

Er zijn veel dingen om op te letten bij het kopen van een nieuwe TV. Om ervoor te zorgen dat je precies krijgt wat je zoekt hebben we deze koopwijzer samengesteld met tien belangrijke vragen voor het aankoopproces.

GERELATEERDE PRODUCTEN

QLED TV Q-Serie QE88Q9F

QLED TV Q-Serie QE88Q9F

QLED TV Q-Serie QE65Q8F

QLED TV Q-Serie QE65Q8F