4 gezellige uitstapjes in december

Samsung, 10/12/2018

Niets gaat boven de tijd die je met vrienden en familie doorbrengt. Alleen daarom al zijn de feestdagen “the most wonderful time of the year”. Wil je deze maand graag mooie herinneringen maken met je familie en vrienden? Wij gingen voor jou op zoek naar de gezelligste uitstapjes om deze maand te plannen!

Groots schaatsen bij de kathedraal


Elk jaar verandert de Groenplaats in Antwerpen in een mega schaatsbaan. De overdekte baan is maar liefst 1200 vierkante meter groot! Geen zin om te schaatsen? Geniet dan van een lekker warme Glühwein in de gezellige winterbar met zicht op de kathedraal. Ook de ideale manier om op adem te komen van al dat kerstshoppen! Tot en met 30 januari kan je elke zondag gaan winkelen in hartje Antwerpen en wegdromen bij gezellige kerstverlichting.

Een magische wereld onder de grond


Nog tot en met 23 december, kan je in Valkenburg terecht voor wat waarschijnlijk de meest bijzondere kerstmarkt in de Benelux is. Het is de grootste, oudste en meest bezochte ondergrondse kerstmarkt van Europa. Dwaal er rond door de ondergrondse gangen: je zult je zo in een magische wereld vol lichtjes en muziek wanen! Op de kerstkraampjes kan je bovendien leuke cadeautjes kopen. Maar ook boven de grond is er van alles te beleven! Zo kan je er kerstminiaturen bekijken of van de Christmas Parade genieten.

Gezelligheid troef op de Gentse Winterfeesten


Ben je verslaafd aan de kerstsfeer maar ook verzot op architectuur? Dan moet je tussen 7 december en 6 januari zeker een dagje in Gent doorbrengen! Volgens Forbes zouden de Gentse Winterfeesten het best bewaarde geheim van Europa zijn! Dankzij het Gentse Lichtplan zal je de stad ‘s avonds heel anders beleven: de mooi verlichte monumenten, straten en waterkanten krijgen een extra dimensie.

Culinaire ontdekkingsreis tijdens de feestdagen


Zijn je vrienden en jij rasechte foodies? Plan dan tussen 28 en 30 december een bezoekje aan het Foodtruck Fiesta in Leuven. Van het beste uit de Noordzee tot flammkuchen en van Mexicaans tot Thais: tijdens dit foodtruck festival komen grote en kleine fijnproevers aan hun trekken!

Meer leuke tips lezen? Check onze Samsung Members app