Entertainment / Home Entertainment

Ervaar een nieuw TV-tijdperk

Maak je klaar om 8K-resolutie te ontdekken.

Samsung QLED TV met een groot scherm zorgt voor een perfecte realiteit dankzij 8K-resolutie.

Je kent wellicht al de verbluffende beeldkwaliteit van de 4K TV. Maar wat als we je vertellen dat er meer is? Er bestaat een kijkervaring die nog mooier is en die je films en games tot leven laat komen.

Laten we het eens hebben over de Samsung QLED 8K.

Wat is QLED 8K?

De beelden op het grote scherm van de Samsung QLED 8K met Ultra-High-Definition worden getoond met echte kleuren en details als gevolg van de toegepaste quantum dot-technologie.

Veel TV’s worden geclassificeerd als Ultra-High-Definition (UHD) maar dat betekent niet dat ze allemaal hetzelfde zijn. Bij QLED 8K wordt elk detail van die ultrahoge definitie weergegeven..

Laten we QLED 8K eens opsplitsen: QLED betekent dat quantum dots gebruikt worden om verbazingwekkend levendige kleuren weer te geven op je scherm. En 8K heeft vier keer de resolutie van de bestaande 4K UHD TV's.

Deze superhoge resolutie, in combinatie met QLED-kleuren, betekent dat elk detail op het scherm met verbazingwekkende helderheid te zien is.

Welke films en programma's kan ik met de Samsung QLED 8K zien?

Alles wat je maar wilt.

Met de nieuwe Quantum processor waarmee via AI upscaling bestaande content wordt omgezet naar content in 8K-resolutie, kun je genieten van klassiekers alsof ze oorspronkelijk in 8K-resolutie gemaakt zijn.

QLED TV is voorzien van nieuwe technologie zoals AI-upscaling om beeldkwaliteit om te zetten naar een hogere resolutie en  TV-geluid te verbeteren.

Met behulp van AI-technologie analyseert de processor de lege gedeeltes van elke scène met een lagere resolutie en vult deze vervolgens automatisch in.

En niet alleen het beeld. De intelligente processor optimaliseert ook het geluid, zodat je niets van een belangrijke dialoog in een film of een leuke grap tijdens je favoriete show zal missen.

De Quantum Processor 8K is de meest recente TV-technologie, voor nieuwe Samsung TV’s, zoals de QLED 8K met AI-upscaling.

Maar is elke scène echt zo meeslepend?

YZeker! Dus ga je gang en koop dat grote scherm. 8K heeft zo'n hoge pixeldichtheid dat je je geen zorgen hoeft te maken over een verminderde beeldkwaliteit. En met een minimalistisch frame is er weinig dat je zal afleiden.

Of het je nu naar een afgelegen land verplaatst of naar de zijlijn van een belangrijke wedstrijd, het indrukwekkende beeld en het heldere geluid van de 8K dompelen je onder in de scène zoals nog nooit tevoren.

Samsung QLED 8K TV toont quantum dot-kleuren met 8K UHD door een schilderij van de Piazza Navona in Rome op het scherm te tonen.
Met behulp van een groot scherm transformeert de Samsung QLED 8K platte afbeeldingen in de kwaliteit van een echte afbeelding met 8K-resolutie waardoor een rijke kleur en een diepere ervaring gecreëerd wordt.

Wees een van de eersten
en stap in een nieuw TV-tijdperk

Bekijk de Samsung QLED 8K line-up en ervaar zelf een perfecte realiteit.

Q900R 8K

Q900R 8K

Lees ook deze verhalen