Fotografie

Maxime Prokaz over mooie
beelden maken met de Galaxy S21

Maxime Prokaz reist als professioneel fotograaf de wereld rond om de allermooiste beelden te maken. “Emoties voor eeuwig vastleggen en er tastbare herinneringen van maken. Daar gaat het voor mij om!

Blown away

Hij was blown away door de functie Single Take op de nieuwe Samsung: “Je zet de camera aan, beweegt een beetje rond je onderwerp en kan zo één moment moeiteloos vanuit verschillende angles vastleggen. En je hebt ook meteen een hele reeks mooie filmpjes en foto’s in allerlei formaten.”

Een lifesaver on the road

“De camerafuncties op de Galaxy S21 zijn zo handig dat beelden schieten voor social media gewoon veel eenvoudiger wordt.” Vooral tijdens het reizen bespaart het hem enorm veel werk; “zonder dat ik ooit aan kwaliteit of resolutie moet inboeten.” De long-lasting battery vindt wereldreiziger Maxime natuurlijk ook fantastisch: “Ik ben voortdurend onderweg en fotografeer non-stop. De batterij van de Galaxy S21 is echt een lifesaver on the road.” Maar het meest van al kijkt hij uit naar de Vlogger View: “Als ik binnenkort terug mag reizen kan ik adembenemende omgevingen filmen terwijl ik mijn reacties toon. Dat worden zonder twijfel onvergetelijke beelden!”

Verleg ook jouw visuele grenzen!

Lees de volgende verhalen