Fotografie

Taboes doorbreken met Flo Windey en de Galaxy S21

Socialmediagoeroe Flo Windey praat graag, vlot en veel. Liefst van al over taboeonderwerpen. Seks en verdovende middelen, dat soort zaken. Met haar YouTube-reeks ‘Faqda’ won ze recent een Jamie-award en ook op TV staat Flo haar vrouwtje met eigen programma’s zoals ‘Club Flo’ en ‘Club Flo doc’. Naast het grote scherm, deelt ze ook op het iets kleinere scherm hilarische content on the daily.
En dat doet ze voortaan met de Galaxy S21!

Nooit meer een reactie missen

De nieuwe Samsung maakt Flo’s job alvast makkelijker; “met Vlogger View kan ik eenvoudig de persoon met wie ik aan het praten ben filmen en tegelijkertijd ook zelf in beeld blijven. Zo gaat er nooit een reactie verloren!” Maar er is meer in het leven dan alleen werken; “op een festival de muzikanten op het podium filmen terwijl je ook ziet hoe jij en je vrienden aan het dansen zijn? Da’s toch keitof?”

All-in-one tool

De nieuwe Galaxy S21 is voor Flo een all-in-one tool om video content te shooten. “Ik heb eigenlijk niets anders nodig.” Zelfs meerdere shots nemen om afwisselende beelden te hebben hoeft niet meer. “Met de drie verschillende lenzen en Director’s View regisseer ik in real-time mijn eigen filmpjes hoe ik het wil. Fantastisch!”

Maak ook jouw everyday epic!

Lees de volgende verhalen