Fotografie

Bright Nights met Jolien Roets en de Galaxy S21

Radiopresentatrice op Q-Music by day en dj by night Jolien Roets doet al eens graag een nachtje door. Voortaan doet ze dat met de Galaxy S21 5G als partner in crime.

Draaitafels & Vlogger View

“Als dj een gigantische mensenmassa zien losgaan op de muziek die je draait is écht fantastisch. Ik haal daar zoveel energie uit.” Ze kijkt er dan ook hard naar uit om terug te mogen performen. “Ik kan niet wachten om achter de draaitafels te staan. De crowd filmen en tegelijkertijd mezelf in actie kunnen zien met de Vlogger View, dat wordt echt cool!”

Eindeloze nachten

Dé feature die van de Galaxy S21 de perfecte smartphone voor eindeloze nachten maakt? “Het klinkt cliché, maar de batterijduur is gewoon heel belangrijk voor mij.” Jolien heeft vaak meerdere gigs op één avond. “En hoe later op de avond, hoe enthousiaster ik stories begin te posten op Instagram. Ik heb dus echt wel een long-lasting battery nodig.” De functie Bright Night op de camera van de nieuwe Samsung vindt ze trouwens ook echt zot. “Je kan heel de nacht lang, scherpe en kleurrijke foto’s maken. Hoe donker het ook is! Dat kan geen enkele andere smartphone”

Maak elke dag & nacht onvergetelijk met de Galaxy S21!

Lees de volgende verhalen