Fotografie

#TikTokBootcamp – Challenges om viraal mee te gaan

You see it, you like it, you want it, you got it

#TikTokBootcamp #TikTokBootcamp

Zelfs na het onder de knie krijgen van het Renegade-dansje, #boredinthehouse omgedoopt te hebben tot lockdown lijflied en zowel Kylie als Kendall Jenner gedubd te hebben, snakken we alleen nog maar naar meer TikTok. En die TikTok overload krijg je met Samsung’s TikTok Bootcamp!

4

TikTok-game strong!

Oké, de #ForYouPage kent jou sowieso beter dan wie dan ook, maar voor nog meer originele TikTok-content moet je bij TikTok Bootcamp zijn! Yup, ook in 2021 blijven it-TikTokkers de leukste content creëren met hun Samsung telefoon. Verwacht je elke maand aan een nieuwe challenge of een 'How To’-video van onze TikTok-squad, waarmee ook jij in no-time viraal gaat!

Marco krijgt een sms’je op de Galaxy A72 Marco krijgt een sms’je op de Galaxy A72

TikTok-squad versus #WhenYourCrushTextsYou

BEST FEELING EVER? Een smsje krijgen van je crush! Je kent het wel, dat moment waarop je een jump of joy maakt of een ultra gênant dansje doet voor je spiegel. Als je hiermee kan relaten, ga je ongetwijfeld goed gaan op de #WhenYourCrushTextsYou-challenge! Marco, Yara & Laura maakten voor deze it-challenge alvast een vette creator chain en delen hun tips & tricks!

Laura belt met de Galaxy A72 Laura belt met de Galaxy A72

#CreatorChainExplained

“In deze periode kan je je vrienden niet zo vaak zien maar door deze challenge krijg je toch het gevoel dat je samen met je vrienden een TikTok kan maken!” - Yara

Onze TikTok-squad deed alvast de voorzet, nu is het aan jullie!

1. Kies enkele fellow creators of vrienden om de challenge mee aan te gaan.
2. Voor de creator chain heeft iedereen in je groep een gemeenschappelijk voorwerp nodig. De keuze van de TikTok-squad? Hun Galaxy A72!
3. Start met je smartphone zo dicht mogelijk tegen de cameralens te houden.
4. Trek je smartphone dichterbij en lees je zogenaamde sms’je van je crush.
5. Ga helemaal crazy met je reactie.
6. Toon je smartphone berichtje vervolgens aan de camera. #WeDontKissAndTell
7. Up next, start de volgende creator opnieuw met de smartphone dicht in beeld.
8. Dit herhaal je zoveel keer en met zoveel mogelijk peeps als je wil.
9. Edit tot slot alle video’s kort achter elkaar in een loop.
10. Go viral!

Yara gaat de Ring the Alarm-challenge aan Yara gaat de Ring the Alarm-challenge aan

Yara gaat de Ring the Alarm-challenge aan

Wakker worden met fluitende vogeltjes, is niet voor iedereen. Daarom grijpen we vaak naar onze smartphone wekker. Lekker easy en it get’s the job done! Nu zitten er echter wel wat verschillen op die alarmen en dat heeft de TikTok-crowd geweten. Oké, we horen je al denken; ‘wat is er nu leuk aan wakker worden?’ CHECK de hilarische video waarmee @dubpc4 viraal ging! Toegegeven, het contrast moet er zijn maar als wij kunnen kiezen tussen een luid radar-geluid en het Samsung Galaxy Morning Flower-deuntje, dan gaan we no doubt voor het laatste. Met deze dreamy tune ontwaak je helemaal happy en krijg je geen hartstilstand bij het wakker worden. When we say goodmorning, we like to mean it!

You snooze, you don’t lose! You snooze, you don’t lose!

You snooze, you don’t lose!

Ook Yara testte de alarm-challenge uit met haar Galaxy A71 en had hier het volgende over te zeggen; “niemand vindt wakker worden leuk, maar opstaan met Samsung Morning Flower maakt alles goed! Ik vind het erg dat anderen elke dag uit hun bed worden gejaagd met een triggerende radar sound.”

Ready for a challenge

Capture al je TikTok-video’s als een pro met de Galaxy A71 en de Galaxy A72

Lees de volgende verhalen